Sierra'nın cenazesi ülkesine gönderildi

Sierra'nın cenazesi ülkesine gönderildi
ABD'li Sarai Sierra'nın cenazesi, ülkesine gönderilmek üzere Atatürk Havalimanı Kargo Terminali'ndeki Turkish Cargo'ya teslim edildi.

Beyoğlu'ndaki Üç Horan Ermeni Kilisesi'nin morgunda tutulan Sierra'nın cenazesiyle ilgili yapılan işlemlerin ardından cenaze, özel bir cenaze aracıyla Atatürk Havalimanı'na götürüldü.  

Cenazenin havalimanına götürülüşüne ABD'li basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. Yakınlarını Kaybetmiş Aileler Derneği Başkanı Zafer Özbilici de cenazeyi uğurlamak için kiliseye geldi. 

Yarın ABD'ye gönderilecek cenazeye ilişkin masrafların Türk Hava Yolları (THY) tarafından karşılanacağı öğrenildi. 

 

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.