Sevgililer 14 Şubat’ı Farfara’da farklı yaşayacak
Marmaris’in renkli eğlence mekânlarından Clup Farfara 14 Şubat sevgililer günü için farklı bir eğlence konsepti hazırladı.
Geceyi dışarıda geçirmek isteyenler sevgilere en uygun bütçe en renkli ve en kaliteli eğlenceyi yaşatmayı hedefleyen CLUP farfara çalışanları “bu akşam Marmaris’teki tüm sevgilileri mekânımıza bekliyoruz” dediler.
Sevgililere mekânlarında doyumsuz bir gece yaşatacaklarını belirten Farfara Clup, işletmecisi Osman Erdoğan bu özel günü mekanımızda geçiren sevgililer unutmayacaklar” dedi.
Clup Farfara’ya sevgililer gününde elini kolunu sallayanın giremeyeceğine dikkat çeken mekan sahibi Osman Erdoğan “14 Şubat akşamını sevgilisiyle geçirecek olan herkese Mekanımızın özel sürprizleri olacak” dedi.
Canlı müzik alanında, sevgililerin ne istediklerini bildiğini söyleyen Erdoğan sanatçımız Selçuk yine birbirinden güzel eserleriyle misafirlerimizi coşturacak” şeklinde konuştu.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.