• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Sevgi Özer Çelik, CHP Marmaris Kadın Kolları Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Sevgi Özer Çelik, CHP Marmaris Kadın Kolları Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Haber Merkezi

Uzun yıllardır partisinde çeşitli kademelerinde görev yapan Sevgi Özer Çelik 6 Haziran Perşembe günü yapılaak olan kongrede Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris Kadın Kolları Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

 

Marmaris ilçe örgütünde yapılan basın açıklamasında, CHP Marmaris İlçe Başkanı Avukat Ömer Bozdemir ve partili kadınlar katıldı.

Partisini ilçe merkezinde yaptığı basın açıklamasıyla Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris Kadın Kolları Başkanlık görevine talip olduğunu açıklayan Sevgi Özer Çelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kadınların toplumsal ve siyasi yaşamda, daha aktif rol olması gerektiğine inanan biri olarak "Ayrıştırmak değil birleştirmek bilinciyle bu göreve adaylığımı koymaya karar verdim. Amacımız, kadınlarımızın sesini daha gür bir şekilde duyurmak, eşitlik adalet için hep birlikte çalışmak olacaktır.

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kadın Kolları, iktidara giden yolda en önemli faktörlerden biridir. Kadınların gücünü ve azmini arkamıza alarak, partimizin değerlerine sahip çıkarak, daha güçlü ve etkili bir şekilde ilerleyeceğimize inanıyorum. Kadınlarımızın aktif katılımı ve kararlılığı partimizin başarısının anahtarıdır.

 

Birlik ve beraberliğimizle, Marmaris'te kadınlarımızın gücünü ve potansiyelini en iyi şekilde yansıtacağımıza inanarak; Hep birlikte daha güçlü ve aydınlık bir geleceğe yürüyeceğimiz bu yolda, sizlerle omuz omuza mücadele etmek benim için büyük bir onur olacaktır” dedi.

 

Sevgi Özer Çelik, CHP Marmaris Kadın Kolları Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

 Sevgi Özer Çelik Kimdir?

1963 Elazığ doğumlu olan Sevgi Özer Çelik, ilk, orta ve lise eğitimimi Kırıkkale'de tamamladı. 1986 yılında Marmaris'e yerleşerek Marmaris Belediyesinde göreve başladı. Belediyede en son Zabıta Amirliğinde telsiz telefon başında memur olarak görevini tamamlayarak 2006 yılında emekli oldu.

 

2007 yılından beri aktif siyasette yer almaktadır. Ve Halen partisinde aktif olarak çalışmaya devam etmektedir.

 

 İki Aday Yarışacak

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris Kadın Kolları Başkanlığı için iki aday yarışacak. İlk adaylığını açıklayan Sevgi Özer Çelik olurken bir diğer adayın Zehra Turgut Güven olduğu öğrenildi.

 

Zehra Turgut Güven, iki dönüm boyunca CHP Marmaris Kadın Kolları yönetiminde yer aldı. 2 Dönem CHP Marmaris İlçe Başkanlığı yönetiminde görev aldı. Bir dönem kadın kolları başkan yardımcılığı görevinde bulundu. 2 Dönem Muğla İl Kadın Kolları yönetimine Marmaris’ten ilk kadın olarak seçildi.

HABERİN VİDEOSU...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141