• BIST 9079.97
  • Altın 2323.82
  • Dolar 32.3831
  • Euro 34.8459
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Serkan Yazıcı"Geriye bırakacağım en güzel miras, yaptıklarım olacak"

Serkan YazıcıGeriye bırakacağım en güzel miras, yaptıklarım olacak
Cumhur İttifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı seçim irtibat ofisi açılışlarına Söğüt mahallesi ile devam etti

Serkan Yazıcı: "Biz nasıl hizmet edebiliriz de Marmaris’i kalkındırabiliriz diye düşünüp, projeler üretmeye çalışıyoruz, ama proje üretmek yerine bizimle uğraşmayı tercih ediyorlar. Geriye bırakacağım en güzel miras, yaptıklarım olacak"

Cumhur İttifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı seçim irtibat ofisi açılışlarına Söğüt mahallesi ile devam etti. Açılış öncesi Söğütlü vatandaşlara hitaben yapılan konuşmalarda ilk sözü alan Serkan Yazıcı’nın Meclis kontenjan üyesi Zeki Eren oldu; "Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kısa konuşacağım. Buralar o kadar güzel ama bir o kadar da sıkıntısı var. Bu sorunların çözümü size bağlı. O yüzden kararınızı verirken iyi düşünün. Son 5 yılı düşünerek vereceğiniz güzel karardan dolayı hepinize teşekkür ederim”

Zeki Eren’in konuşmasını takiben mikrofona gelen Doğan Tugay kendisinin önceki adaylık döneminde su, imar planları ve altyapı konusunda sunum yaptıklarını, şimdi ise Yazıcı’nın bu konulara özellikle önem verdiğini vurgulayarak; “Gördüğüm kadarıyla size söz verenler söylediklerinin hiçbirini yapamamışlar. Bunda hem fikiriz. Bu işlerin devletin katkısıyla olacağı gerçeğini gördük. Bu nedenle bugün hep beraber buradayız. Artık Söğüt bundan sonra çocukları için, kendileri için iyi bir istikbal ve refah getirecek duruma yönelmelidir. Bütün kalbimle ve samimiyetimle bunu söylüyorum. Bu durumu değerlendirmelerinize ve kararınıza bırakıyorum. İnşallah o güzel günleri hep beraber görürüz” açıklamasında bulundu.

BU KADAR SABRETTİNİZ, 25 GÜN DAHA SABREDİN!

Söğüt Muhtarı Nurettin Kutlu ise gelen vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti ve merak ettiklerini sorabileceklerini söyleyerek Serkan Yazıcı’yı takdim etti. Sorulara geçmeden önce kısa bir konuşma yapan Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, Başkanlığa geldiğinde hiçbir ayrımcılık yapmayacağının altını çizerek “Siz söyleyeceksiniz, ben yapacağım. Beni siyasetçi gibi görmeyin. Benim en büyük mirasım yaptıklarım olacak. Bir 'Allah razı olsun’ demeniz bana yeter.Geldiğiniz için sağ olun var olun” dedi.

Daha sonra soruları cevaplayan Yazıcı’ya gelen sorulardan biri, "Bizim size oy vermemiz için yaptığınız en önemli projeniz nedir?” oldu. Yazıcı, “İnsanlar tuzlu suyla yemek yapıp yıkanıyor. Hiçbir arıtma yapılmıyor. Balık yok. Yollarınız kötü. Benim olmazsa olmazım imar planları. Su ve arıtmayı da çözeceğiz. Tüm bunları 2-3 sene içerisinde yapacağız.Suyu 1 yıl içerisinde getireceğiz,  söz veriyorum. Daha göreve gelmeden çevre bakanlığı ekibimiz buraya gelerek suyu köylere nasıl getirebileceğimizin planlarını araştırdılar. Hatta bu ekip için maden araştırması yapıyorlar diye bir söylenti çıkarıldı. Biz nasıl hizmet edebiliriz de Marmaris’i kalkındırabiliriz diye düşünüp, projeler üretmeye çalışıyoruz, ama proje üretmek yerine bizimle uğraşmayı tercih ediyorlar" deyince vatandaşlar bu yanıta alkışla karşılık verdi.

Genel olarak yol, su, elektrik, imar planları ve barınak sorunu konusundaki soruları tek tek yanıtlayan Yazıcı, "Elimden gelse bu isteklerinizi 25 günde çözerdim. Bu kadar sabretmişsiniz biraz daha sabredin. Ben bu isteklerinizi yapacağım.Yolları yaparken de sadece görüntü güzelliği değil, engelli vatandaşlarımızın da kullanabileceği şekilde yol yapacağız.” diyerek sözlerine şöyle devam etti" Mazbatayı alır almaz Ankara’ya gideceğim . Burayı güzelleştireceğiz. Çoğu işletmeci soruyor alkolü yasaklayacakmışız. Öyle bir şey yok. Yasalar ne diyorsa zaten her yerde o uygulanıyor. Nerede yasaklanmış, varsa söyleyin.Bizim bağlarımız var, şarap üretebiliriz. Yurt dışında şarap bağları olan bölgelere geziler düzenleniyor.Buraya da turistler gelsin, gezsin. Süt ürünlerimizden peynir çeşitleri yapalım. Para kazanılsın"

Vatandaşlarla sohbet sonrasında Söğüt mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışını yapan Serkan Yazıcı, daha sonra Söğüt sokaklarında dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti, onları dinledi. Söğüt ziyaretlerinden sonra Taşlıca mahallesine geçen Yazıcı, burada vatandaşlarla sohbet ederek Taşlıca sakinlerini ziyaret etti.

Görme engelli ünlü sanatçı Metin Şentürk de yaklaşık 25 yıllık dostu Cumhur İttifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı'ya destek olmak için açılış ve ziyaretlerine eşlik etti.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141