SELİMİYE LOSTA SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI: 2-0
Muğla 1. Amatör B Grubu’nda mücadele eden Selimiye Losta Spor, sezonun ilk maçında Günlükbaşı Spor’u 2-0 mağlup etti.

2025–2026 sezonuna güçlü bir başlangıç yapan Selimiye Losta Spor, Marmaris Şehir Stadı’nda Günlükbaşı Spor ile karşı karşıya geldi. Teknik Direktör Zafer Kocagöz yönetimindeki Selimiye ekibi, maçın başından itibaren üstün bir oyun sergiledi.

Mücadelenin 11. dakikasında Hüseyin, attığı golle Selimiye Losta’yı 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıda ise 57. dakikada Tevfik, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti ve maçın skorunu belirledi: 2-0.

Selimiye Losta Spor Kulübü Başkanı ve Marmaris Belediyesi Spor Kulübü yöneticisi Cumhur Kaya, karşılaşmanın ardından oyuncularını tebrik ederek, takımın performansından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.