“Sandıktan kaçamayacaklar”

“Sandıktan kaçamayacaklar”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, refarandumdan 'hayır' sonucunun çıkacağını ve Kasım 2010'da erken seçim yapılacağını savundu. Didinmez, “Hükümet, sandıktan kaçamayacak” diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Ddinmez:


“Sandıktan kaçamayacaklar”


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, refarandumdan 'hayır' sonucunun çıkacağını ve Kasım 2010'da erken seçim yapılacağını savundu. Didinmez, “Hükümet, sandıktan kaçamayacak” diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez v e beraberindeki MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kadir Şekerci, aralarında Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli ile Gürbüz Gürcoşkun başkanlığındaki MHP İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu partilileriyle biraraya geldi.

MHP İlçe binasındaki buluşmada, Bülent Didinmez, 12 Eylül'de yapılacak referandumda neden 'hayır' diyecekleri konusunda gazetecilere açıklama yaparken, anayasaların değiştirilmeyecek kutsal belgeler olmadığını vurgulayarak, ”Ama asla unutulmaması gereken bir husus vardır ki anayasalar mutabakata dayalı toplumsal uzlaşmalar metnini ifade eder” dedi.


Anayasa değişikliğinin, aldatma ve kandırma siyasetinin farklı bir uygulaması olduğunu savunan Didinmez, bu değişiklikle hak ve özgürlüklerin gelişmeyeceğini, değişiklik paketinin tuzaklarla dolu olduğunu ileri sürerek ”AKP'ye, 12 Eylül 2010′da bir ikaz ve ders vermek için gereğini yapmalıyız” ifadesini kullandı.

AK parti hükümetini de sert bir dille eleştiren Didinmez, ”AKP nin yönetim anlayışı ve yönetim kadrosu, insanların sıkıntılarının olduğu gerçeğini bir tarafa bırakarak, okyanus ötesinde planlanmış, projelendirilmiş yıkım projesine 'Demokratik Açılım' adı altında bir anlam yüklemek suretiyle devletin bütünlüğünü tehdit eden bir yoldadır” diye konuştu.

Bu süreç içerisinde Anadolu'da yaşayan insanların bin yıllık kardeşliğinin de tehdit edildiğini savunan Didinmez, insanların birbirine karşı ”kin ve garez besler” hale geldiğini ileri sürdü.
“Terörist, yok edilmesi gereken suçlulardır, AKP, adeta teröristi koruyacak yasal düzenlemeler yapmak istiyor” dedi.

Vatandaşın iş, aş, yokluk ve yoksulluk içinde olduğunu da kaydeden, Didinmez sözlerini şöyle bitirdi: “Millet referandumda, sadece Anayasa değişikliğine değil, AKP hükümetine de 'hayır' diyecek. Sandıktan hayır çıkınca da erken seçim kaçınılmaz olacak. Kasım 2010'da erken seçim yapılacak. AKP hükümeti sandıktan kaçamayacak.”

Bülent Didinmez, beraberindeki heyet ve partililer daha sonra Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli'yi makamında ziyaret etti. Didinmez, icraatlerini takdirle izlediklerini belirttiği Başkan İspirli'yle her zaman yanında ve destekçisi olduklarını söyledi.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum