Sahte parayı, sattığı otomobilin bagajında unuttu -İzmir'de bir astsubay, piyasaya sürmek için İstanbul'dan temin ettiği ileri sürülen 15 bin liralık sahte banknotu sattığı otomobilin bagajında unutunca, yakaland

Sahte parayı, sattığı otomobilin bagajında unuttu     -İzmir'de bir astsubay, piyasaya sürmek için İstanbul'dan     temin ettiği ileri sürülen 15 bin liralık sahte banknotu     sattığı otomobilin bagajında unutunca
İZMİR İzmir'de, bir astsubay, piyasaya sürmek için temin ettiği 15 bin liralık sahte banknotu sattığı otomobilin bagajında unutunca yakalandı.

İZMİR İzmir'de, bir astsubay, piyasaya sürmek için temin ettiği 15 bin liralık sahte banknotu sattığı otomobilin bagajında unutunca yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Gaziemir ilçesinde oto galerisi işleten bir kişi polisi arayarak, H.H.Ö'den satın aldığı otomobilin bagajında sahte olduğundan şüphelendikleri para bulunduğunu söyledi.

Olay yerine giden Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, inceleme sonunda 15 bin liralık 100 TL ve 100 Dolar banknotların sahte olduğunu tespit etti. Ekipler, otomobilin sahibi ikmal astsubay H.H.Ö'yü yakalayarak gözaltına aldı.

Kısa süre önce eşini kaybettiği bildirilen H.H.Ö'nün, ev kredisi nedeniyle sıkıntı yaşadığını, Mardin'de tanıştığı T.Ç'nin yönlendirmesiyle İstanbul'dan sahte para aldığını, sattığı otomobilin bagajında unuttuğunu söylediği öğrenildi.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen H.H.Ö, tutuklanarak askeri cezaevine konuldu.

Muhabir: Mustafa Yıldırım

Yayıncı: Serdar Yılmaz

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.