• BIST 9722.09
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Saatcı, "Sosyal medya oyunları, sonucu değiştirmeyecek"

Saatcı, Sosyal medya oyunları, sonucu değiştirmeyecek
Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın önlenemez yükselişi özellikle sosyal medyada bazı karanlık gurupları harekete geçirdi

Yayınlanan sahte anketler ve kendisi tarafından hazırlanmış gibi gösterilen siyasi içerikli görseller hakkında konuşan Başkan Saatcı, “Siyasi algı oyunları, kaybetmiş olmanın getirdiği aciziyetin sonucudur. Ne yaparsanız yapın, hiçbirşey değişmeyecek. Artık bu iş bitti. Geçmiş olsun.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, özellikle sosyal medya platformları, siyasi algı operasyonlarınınmerkezi haline geldi.Bağımsız Aday Behçet Saatcı’nın adaylığını açıkladığı günden bu yana gördüğü ilgi ve önlenemez yükselişi, karanlık gurupları harekete geçirdi. Sosyal medya platformları üzerinden algı operasyonu yapmayı amaçlayan kimliği belirsiz kişiler, önce sahte anketlerle saldırıya geçti.

Sahte anketlerin seçmen üzerinde beklenen karşılığı bulamaması üzerine bu kez, tüm parti tabanlarından geniş destek bulan Saatcı üzerinde siyasi manipülasyon başladı. Parti logolu, ‘üç hilal’ ve ‘bozkurt‘simgeli görsellerle, ‘kendi söylemi gibi yapılan’ paylaşımlarlaseçimin favorisi olarak gösterilen Bağımsız Aday Saatcı’yaalgı saldırıları başladı.Bağımsız Aday Saatcı’yı bir siyasi görüşe yakın göstermeyi hedefleyen bu görseller, kaynağı tartışılan yüksek miktarda para harcanarak sponsorlu (ücretli) yayınlarla Muğla’da seçmen algısını değiştirmeyi hedefliyor. Bağımsız Aday Saatcı’ya yapılan saldırılara tüm siyasi parti tabanlarından tepkiler yükselirken, seçmenlerin siyasi algı operasyonlarına gereken cevabı sandıkta vermesi bekleniyor.

Bağımsız Behçet Saatcı, ‘Bu iş bitti, Geçmiş olsun.’

Kendisine yönelik algı operasyonları hakkında konuşan Bağımsız Aday Saatcı, algı operasyonlarının, eğitim seviyesi yüksek Muğla seçmeni üzerinde hiçbir etkisinin olmayacağını söyledi. Sonucun artık belli olduğunu vurgulayan Bağımsız Aday Saatcı, “Bu sahte anketler, sosyal medyada açılan sahte hesaplar, bizim ağzımızdan çıkmış yada tarafımızdan hazırlanmış gibi gösterilen görseller, seçimi kaybetmiş olmanın getirdiği aciziyetin sonucudur.Siyasi algı oyunları ve iftiralar artık sonucu değiştirmez. Geçmiş olsun.” dedi.

“Çünkü Biz Halkın İttifakı’yız!”

Son olarak Ortaca-Dalaman Halk Buluşması’nda konuşan Başkan Saatcı, tüm partilere eşit mesafede olduğunu belirterek, “Bizim mücadelemiz ayrıştırmaya, ötekileştirmeye karşıdır. CHP’lisi de, Ak Partilisi de bizim. İyi Partilisi MHP’lisi de bizim. Demokrat Partilisi, Vatan Partilisi de bizim. Siyasi görüş ayrımı yapmaksızın herkes bizim. Çünkü bizHalkın İttifakı’yız” dedi.

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141