• BIST 9079.97
  • Altın 2323.809
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9399
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Popsav Tekrardan Faaliyete Geçerek Genç Popçulara Destek Olacak

Popsav Tekrardan Faaliyete Geçerek Genç Popçulara Destek Olacak
Popsav'ın üyeleri kaynaştırma, yeni üyeler kazandırma ve genç popculara kucak açarak bu şemsiyenin altında toplamaya yönelik düzenlediği buluşma, tanışma ve yeni üyelerle sohbet partisi, Vivon Club'te gerçekleştirildi.

Popsav’ın Başkanlığını usta sanatçı Baha Boduroğlu'nun yaptığı yönetim kurulunda Bilgen Bengü, Rana Alagöz , Seyyal Taner, Erdener Koyutürk, Tülay Özer, Fatih Mühürdar, Ercan Turgut, Ersan Erdura, Mihrican Yorulmaz ve Zeliha Sunal'ın bulunduğu Popsav gecesine hem basın hem iş hem de sanat dünyasından bir çok ünlü isim katıldı.

Sunuculuğunu Fatih Mühürdar'ın yaptığı gecenin açılış konuşmasını, yılların eskitemediği usta sanatçı Seyyal Taner yaptı.

Hem muzip hem şakacı tavrıyla ortamı renklendiren sanatçı, gecenin anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada, sadece eski jenerasyon sanatçıların değil yeni pop sanatçıların ve iş adamlarınında bu çatının altında toplanmaları gerektiğini bu nedenle buradan bir kez daha çağrıda bulunduğunu söyleyerek sözü Popsav Başkanı Baha Boduroğlu'na bıraktı.

Baha Boduroğlu, bu görevin verdiği büyük heyecanla çok büyük mesafeler katedileceğini bunun da birlik ve beraberlikle sağlanabileceğini vurgulayarak eski Başkan Hakan Peker'i sahneye davet etti.

Hakan Peker Popsav'da üstlendiği misyonu tamamladığını düşündüğünü, zor durumda olan sanatçılara yapılan Huzurevinin de bunun en güzel örneği olduğunu, bu nedenle bayrağı artık devretmesi gerektiği zamanın geldiğini düşündüğü için başkanlıktan ayrıldığını belirtti.

Gecenin sponsorluğunu üstlenen BVS Gurup bünyesindeki Clup Vivon'da; magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur'u da sahneye davet eden Baha Boduroğlu, bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Sabur'a Popsav adına teşekkürlerini sundu.

Hakan Eren'in müziklerini yaptığı gece, hem genç popcuların Popsav üyeleri ile kaynaşmasına hem de Popsav'ın üstlendiği vizyon ve misyonu bir kez daha katılımcılara anlatmaya yönelik son derece verimli ve anlamlı geçti.

Bir dönem tüm parlak yıldızların üyesi olduğu, üye olmak için tüm sanatçıların çabaladığı, sadece pop müzik sanatçılarının değil iş adamlarının da mütevelli heyetinde olduğu bu vakfın, o parlak dönemlerine kavuşması ve de yeni üyeler kazandırmasına yönelik düzenlenen gece de maalesef genç jenerasyon popçulardan pek fazla katılımın olmadığı gözlerden kaçmıyordu.

Bugüne dek Erol Evgin, Nükhet Duru, Selçuk Alagöz, Hakan Peker gibi bazı isimler başkanlık yaptığı vakfın, yeni yönetim kurulu üyeleri ve başkanı ile katedecekleri zorlu mesafenin üstesinden gelebilecekleri, gecede gösterdikleri azim ve heyecanlarından anlaşılabiliyordu.

Baha Boduroğlu, geçmiş dönemlerde üyeleriyle ilişkilerini tamamen kaybeden Popsav Yönetim Kurulu'nun Popsav'ı daha iyi anlatmak ve Popsav'a yeniden kan kazandırmak için Baha Boduroğlu başkanlığında kurulan yeni ekibin;

Popsav markasını yıldızlaştırmaya yönelik öncelikle üye adres ve telefon bilgilerini güncelleyerek var olan üyelerine ulaşmaya çalıştığını, müziğe gönül veren insanların bir araya geleceği bir yuva oluşturmaya yönelikte neredeyse gece gündüz çalıştıklarını belirtti.Bu nedenle pazartesi akşamı Popsav'ı güncellemek, üyelerle yeniden ilişki kurmak, Pop müzik kurultayı hakkında bilgi vermek,kurmayı planlanan müzik akademisinden bahsetmek için düzenlenen parti, bu amaca ulaşmada ki en önemli adımlardan biri olarak belleklere kazanacağa benziyor.

Haber:Estergon Karagöz

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141