• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 26 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Partili üyelerle miting havasında toplantı

Partili üyelerle miting havasında toplantı
AK Parti’nin Esenköy, Bozyer, Gökben ve Yakacık mahallelerindeki üyeleriyle tanışma ve istişare toplantısı miting havasında geçti

Yoğun bir destek ve sevgi seli ile karşılanan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’a seslenen vatandaşlar, “Yeter artık bizler de hizmet istiyoruz. Sorunlarımıza çözüm bekliyoruz. Artık misafir odasından çıkılsın” dediler. Esenköy Düğün Salonu’nda gerçekleşen programda Fethiye’ye artı değer katacak projelerin hayata geçirileceğini ifade eden AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, her mahalleye eşit hizmet verileceğini söyledi. Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Fethiye İlçe Teşkilatı yöneticileri, belediye meclis üyesi aday adayları, mahalle temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda birlik mesajları verildi.

 

YEREL SEÇİMLER BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Toplantıda ilk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı söylendi. Ardından mahalle temsilcileri ve belediye meclis üyesi aday adayları selamlama konuşmalarını yaptılar. Daha sonra bir konuşma yapan MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, “Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimler ülkemiz ve Fethiye için büyük önem taşımaktadır” dedi. 

 

FETHİYE ÖRNEK BİR ŞEHİR OLACAK

Ardından konuşan MHP’nin önceki dönemler Fethiye İlçe Başkanı ve partinin önde gelen isimlerinden Cengiz Çay, “Cumhur İttifakı’nı ve Türk Milleti’ni karşılıksız sevdik. Biz halkımız için varız. Belirlediğimiz hedefe ilerlemek için omuz omuza hareket ediyoruz” dedi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser konuşmasında, “Biz insanlarımızın gönlünü almaya gelmedik. Amacımız halkımızın mutlu bir yaşam bir sürmesi. Fethiye’ye büyük projeler kazandırarak, örnek bir şehir haline getireceğiz” dedi.

 

BİRİKEN SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Fethiye tarih, doğa ve denizi bünyesinde barındırıyor. İşte bu doğallığı bozmadan Fethiye’yi mega kent yapacağız. Yıllardır biriken sorunları çözmek için geliyoruz. Bu hizmetleri sıralarken kendi halkımızdan başlayıp, misafir odamıza doğru gideceğiz. İlk olarak şehir girişlerini düzelteceğiz. Bütün projelerimizde ‘Ben’ değil ‘Biz’ diyeceğiz. Tüm çalışmalarda ilgili uzmanların görüşü alınacak. Cumhur İttifakı’na büyük önem veriyoruz. İttifakımızdaki arkadaşlarımızla omuz omuza vererek, bu mücadelemizi zaferle sonuçlandıracağız. Keramettin başkanımızın da aramıza katılımıyla Türkiye’de olmayan bir buluşmayı gerçekleştirdik” dedi.

 

KATILIMCI BELEDİYECİLİK

“Katılımcı bir belediyecilik anlayışı benimseyeceğiz” diyen Kayabaş, “Konusunda uzman kişilere danışacağız, herkesin fikrini alacağız. Halkımızın ayağına gideceğiz ve sorunlarını dinleyeceğiz. Gençlerimize istihdam olanakları sağlamak için önce büyük projelerin tamamlanması gerekiyor. Fethiye’de işsizliği ortadan kaldıramayacağız ama büyük oranda ortadan kaldıracağız. Kruvaziyer gemi limanı ile turizmimize artı değer sağlayacağız. Yat çekek yerini taşıyacağız mevcut bölgeyi turizme kazandıracağız. Şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununu kalıcı olarak çözeceğiz. Altyapı çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız. Belediyede halkımıza hizmetkar olan personelimiz ile çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizde çevreye saygılı olacağız. Halkımızın istemediği hiçbir şey yapılmayacak. Tasarruf önceliğimiz olacak. Bütün ihaleler şeffaf olarak yapılacak” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141