• BIST 9556.77
  • Altın 2468.864
  • Dolar 32.4455
  • Euro 34.4913
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C

ÖRNEK BİR KENT OLACAĞIZ

ÖRNEK BİR KENT OLACAĞIZ
Serkan Yazıcı, "Benim hayalim Marmaris'i balıkçı kasabasına dönüştürmek. Ben burayı şifa dağıtan şirin bir balıkçı kasabası haline getireceğim. Bunların yanında hoşgörüyle beraber yaşanacak, Türkiye'ye örnek bir kent olacak" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, Armutalan Mahallesi'nde seçim irtibat ofisini açtı. Başkan Adayı Yazıcı'ının seçim ofisi açılışına, AK Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, Kadın Kolları Başkanı Elmas Bozkır, MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, Mustafa Karacan,  Meclis Üyesi Adayı Ayşegül Mungan, partililer ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdelesini Serkan Yazıcı, Osman Ülgen ve Kemal Kalemci kesti. Seçim ofisi açılışında konuşma yapan Yazıcı, seçim çalışmalarında gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı memnun olduğunu dile getirdi.

Yazıcı, "Sizlerin ilgi  ve sevgisi beni gururlandırıyor. Gece gündüz nasıl hizmet edeceğimi düşünüyorum. Ben burayı  şifa dağıtan şirin bir  balıkçı kasabası haline getireceğim. Bunların yanında hoşgörüyle  beraber yaşanacak, Türkiye'ye örnek bir  kent olacak. Neticede ben burada önce buranın halkı mutlu edeceğim. Tüm projelerimi  24  3 boyutlu göstereceğiz. Marmaris için proje görmek istiyorum. Marmaris'in geleceği çok parlak. Ben sizlere Türkiye’nin en güzel yeri olacağının sözünü veriyorum" dedi.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Karadinç, şöyle konuştu: "Ben neden güçlü vizyon sahibi başkanın yanında yer aldım. Bütün projelerini dinledim,  vizyonu geniş, değerli projeler beni heyecanlandırdı. Bunlar için teklifini gururla, onurla kabul ettim. Biz nefret dilini kullanmayacağız, dedikodu yapmayacağız, sadece icraat yapacağız"

"İdeolojik değil, hizmet odaklı oy kullanın"

Bir süre önce Yazıcı'ya desteğini açıklayan Mustafa Karacan, "Serkan Yazıcı'yla bizi bir araya getiren, aynı duygulardır. İnşallah Marmaris’i huzurlu günlerine geri döndüreceğiz. Hak ettiği yerlere gelecek. Benim Marmarislilerden ricam, artık ideolojik değil, hizmet odaklı oy kullansın. Marmaris kurtulsun. Tek dileğim  eski Marmaris’i geri versinler. Serkan Yazıcı Marmaris’in geleceğini dizayn edecek" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Ülgen ise şunları söyledi: "Biz konuşmaya değil, hizmet etmeye,  icraat yapmaya geliyoruz. Artık oteller Mayıs’ta açılmaya başladı. Bunu düzeltmemiz lazım. Bu ekip bunu başaracak. Marmaris’e farklı bir heyecan,  bir enerji gelecek"

Açılışta konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Kemal Kalemci,  Marmaris'te ilk defa ortak adayla seçime girdiklerini, ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti. Kalemci, Yazıcı'nın Marmaris'in kaderini değiştireceğine inandığını vurguladı.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141