"Orman Hayattır" fotoğraf sergisi -Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sergiyi, Orman Genel Müdür Yardımcısı Temur gezdi

"Orman Hayattır" fotoğraf sergisi     -Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından      gerçekleştirilen sergiyi, Orman Genel Müdür     Yardımcısı Temur gezdi
KÜTAHYA Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından "Orman Hayattır" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

KÜTAHYA Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından "Orman Hayattır" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Kütahya-Eskişehir karayolunda bulunan bir alışveriş merkezinde açılan sergiyi Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit ile beraber gezen, Orman Genel Müdür Yardımcısı Zeki Temur, sergide bulunan fotoğraf ve afişleri ilgiyle inceledi.

Temur, burada yaptığı açıklamada, serginin, ormanların tanıtılması, korunması ve katkı sağlamasının yanı sıra halkı bilgilendirmek adına önemli bir faaliyet olduğunu bildirdi.

Çevrenin, ormanlar olmadan hiçbir şey ifade etmediğini vurgulayan Temur, "Orman yangınları orman alanlarımızın yok olmasına sebep oluyor. Bu nedenle orman yangınlarına karşı dikkatli olmamız gerekiyor. İnşallah buna benzer faaliyetler, gelecek nesillere, çevre ve orman sevgisini aktarma adına güzel hizmet görecektir" dedi.

Temur ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe işletme müdürülüklerini ziyaret ederek, buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muhabir: Hadi Şengül

Yayıncı: Mürsel Çetin

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.