• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • Muğla 25 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 28 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

ÖLÜDENİZ SAHİPSİZLİKTEN ÖLÜYOR

ÖLÜDENİZ SAHİPSİZLİKTEN ÖLÜYOR
Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ölüdeniz 'de paraşütcüler ve turizmciler ile bir araya geldi.

Dr. Mehmet Nil Hıdır, burada yaptığı konuşmada "Fethiye'nin dolayısıyla Ölüdeniz 'in dünya turizm merkezleri arasında anıldığı günümüzde siz değerli turizm çalışanları ile buraya yapılacak farklı yatırımları konuşmak isterdik. Ancak sizlerle yaptığımız sohbette bizden İstedikleriniz çöp sorununu çözmemiz, drenaj kanalları, arıtma tesisini yeniden sağlıklı çalışır hale getirmemiz, kanalizasyonu ihtiyaca cevap verir bir düzenleme ile yeniden hizmetinize sunmamız. 2 lira yoksa tuvalet yok diyen yönetim anlayışından sizleri kurtarmamız.

 

HİZMET ÜRETEMEYENİN HİZMETE TALİP OLMASININ TAKDİRİNİ HALK 31 MART 'TA ORTAYA KOYACAK

Bahsettiğiniz sorunlar  belediyelerin aslî görevleridir. Bunları yapmaya muktedir olamayan başkanların ,demokrasinin bayramı dediğimiz seçim zamanlarında yeniden halktan oy istiyor olmalarının takdirini sizlere bırakıyorum.

DR.GÜRÜN SON 5 YILDIR 13 İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE BİR TOPLANTI DAHİ YAPAMAMIŞ

Osman Abim insan olarak iyidir. Kendisi ile meslektaş olmamız dolayısıyla muhabbetimiz de vardır. Ancak iş yönetime gelince eleştirdiğimiz yönleri de muhakkak var. Bir  büyükşehir belediye başkanı 3 senedir Marmaris'e, 2 senedir Bodrum'a gitmemiş ise burada büyük  bir sorun vardır. Bahsettiğimiz belediyeler de aynı partinin ilçe ve büyükşehir belediyesidir. İşte bu irtibatsızlık bu iletişimsizlik ancak sorun doğurur.

İLETİŞİMSİZLİK, YÖNETİM ZAFİYETİDİR. 

Zamanında turizm sektöründe çalışmış bir kardeşiniz olarak biliriz ki; bir sene otelde bakım yapmazsanız o sene yapacağınız masrafın iki katını değil üç katını yaparak telafi ederseniz bakım yapmadığınız bir yılı. Dahası sorunlar  çözümsüz kaldıkça çözülmesi zor bir hal alır. Bu yüzdendir ki; Erkan Mumcu zamanında yapılan Ölüdeniz yatırımlarına son yıllarda hiçbir katkı sağlanmadığı için bugün Ölüdeniz hizmetsizlikten ölüyor.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ BELLİ "ÜÇLÜ OLACAĞIZ GÜÇLÜ OLACAĞIZ "

Türkiye'nin ikinci büyük coğrafyası Fethiye'nin, Belcekız ve Ölüdeniz ' in de arıtma tesisleri için devletimiz 35 milyon liralık yatırım payını ayırdı. Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ,Fethiye'ye geldiğinde, körfezin temizlenmesi gerektiğini bizzat belirtmiştim. Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanını buraya gönderdi Sayın Cumhurbaşkanımız ve 250 milyon liralık proje ile körfezin 3 yılda temizleneceğinin müjdesi bizlere nasip oldu.

HALKI HİZMETSİZ BIRAKMAK HALKA YAPILAN EN BÜYÜK ZULÜMDÜR

Yerel yönetimlerin varlığının sebebi Ankara'nın buradaki gözü kulağı olmaktır. Falanca parti iktidarda deyip burada halkı hizmetsiz bırakmak zulümdür. Sorunları çözmek istiyorsak ilçe belediyesi ,büyükşehir ve Ankara sac ayağını iyi oturtmalıyız. 1 Nisan sabahı bu görev bize  halkımız tarafından tevdi edilirse bizim yapacağımız budur. Zira daha gelmeden Saatcı 'nın bir türlü dile getirmediği körfez temizliğinin sözünü aldık. Bu dev projenin bir ayağı da arıtma tesislerini sağlıklı çalışır hale getirmek.

İÇME SUYUNDA SIKINTI YAŞAYAN TURİZM CENNETİ OLAMAZ, BU BÜYÜK AYIPTIR

İçme suyu problemi de hayli canınızı acıtan sorunlar arasında. Bu sorunun DSİ ile işbirliği yaparak en yakın zamanda çözüme kavuşturulması inşallah bize nasip olur. Daha önce de defalarca belirttigim gibi Muğla'nın sorunu çok ama çözülemeyecek sorunu yok" dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141