Nikah masasına Beşiktaş forması ile oturdular

Nikah masasına Beşiktaş forması ile oturdular
MUĞLA Beşiktaş taraftarı gelin ile damat, nikah masasına gelinlik ve damatlık yerine Beşiktaş formasıyla oturdu.

MUĞLA Beşiktaş taraftarı gelin ile damat, nikah masasına gelinlik ve damatlık yerine Beşiktaş formasıyla oturdu.

İkisi de Beşiktaş taraftarı olan ve maç izlerken tanışan Didem Çubukçuoğlu (34) ile Salih Ulaş Dural (32), hayatlarını birleştirme kararı aldı. Milas Belediyesi Evlendirme Salonu'nda düzenlenen nikah törenine Çubukçuoğlu ile Dural, gelinlik ve damatlık yerine Beşiktaş forması giyerek katıldı.

Nikaha Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen çiftin arkadaşları da katıldı. Nikah memuru, nikahlarını kıyarak çifti evlendirdi.

Nikahın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan gelin Didem Çubukçuoğlu Dural, Beşiktaş'ın kendisi için çok büyük bir aşk olduğunu söyledi.

Kendisinin ve eşinin ailesinin tamamının Beşiktaşlı olduğunu, doğacak çocuklarının da "Kartal" olacağını ifade eden Çubukçuoğlu, "Bu güzel günümüze Beşiktaş'ın da eklenmesiyle çok mutluyuz" dedi.

Damat Salih Ulaş Dural ise eşinin ve kendi ailesinin tamamının Beşiktaşlı olmasının kendisini sevindirdiği dile getirdi.

Muhabir: Ferdi Aşıcı

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.