• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Muhittin Kayabaş’a büyük destek

Muhittin Kayabaş’a büyük destek
AK Parti’nin Yeni Mahalle, Cami ve Çatalarık mahallelerindeki üyeleriyle tanışma ve istişare toplantısına yoğun bir katılım oldu.

Büyük bir destek ve sevgi seli ile karşılanan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, Fethiye’ye artı değer kazandıracak ve gelecek nesillere uzanacak projelere imza atacaklarını söyledi.

 

Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programda Fethiye’yi AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarını ifade eden AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, her mahalleye eşit hizmet verileceğini söyledi. Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Fethiye İlçe Teşkilatı yöneticileri, belediye meclis üyesi aday adayları, mahalle temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda birlik mesajları verildi.

                                                                                             

CUMHUR İTTİFAKI GÜÇLENİYOR

Toplantıda ilk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı söylendi. İlk olarak konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “Önümüzde bir yerel seçim var. Fethiye’nin önünü açmak için; Muhittin Kayabaş kardeşimizin Fethiye Belediye Başkanı olabilmesi adına ilçe başkanlığı görevini kabul ettim. Destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura konuşmasında, “Her katıldığım toplantıda Cumhur İttifakı’nın o salonlardan güçlenerek çıktığını görüyorum. Bu 31 Mart’ta Fethiye’mize güzel bir güneşin doğacağının müjdecisidir” dedi. Ardından konuşan MHP’nin önceki dönemler Fethiye İlçe Başkanı ve partinin önde gelen isimlerinden Cengiz Çay, “Biz siyasetçiler gücümüzü sizlerden alıyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde Fethiye’miz ve geleceğimiz için Cumhur İttifakı’nı ve Adayımız Muhittin Kayabaş’ı desteklemenizi istiyorum” dedi.

 

KAYABAŞ, “HİZMET İŞİ, GÖNÜL İŞİDİR”

Salondaki kalabalık vatandaşların alkışları ve destekleriyle konuşmasına başlayan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Kapımız halkımıza her zaman açık olacak. Belediye tamirhane atölyesinde arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Görevini layıkıyla yapan her personelimizin işine devam edeceğini beyan ettik. Bizler daha çok istihdam sağlamanın hesaplarını yapıyoruz.Hizmet işi gönül işidir. Önce gönüllere girmeniz lazım. Sizlerin desteği ile bizler yerel seçimlerden galibiyetle çıkacağız. Belediyeyi kazandıktan sonra arkamızda devletimiz desteği ile Fethiye’mize artı değer kazandıracak projelerin hayata geçirilebilmesi için takipçisi olacağız. Mahallelerimize yapılacak projeleri halkımızla paylaşacağız. Sizlerin görüşlerini alacağız. İstemediğiniz hiçbir proje yapılmayacak” dedi.

 

“PROJELERİMİZ KARŞILIĞINDA DESTEK SÖZÜNÜ ALDIK”

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Her mahalleye eşit hizmet verilecek. Cumhur İttifakı işbirliğinde AK Belediyecilik nimetlerinden tüm halkımız faydalanacak. Gerçek belediyecilik insanların mutlu bir yaşantı sürmesidir. Projelerimiz karşılığında hükümetimizden destek sözünü aldık. Verdiğim her sözün arkasında olacağım. Bu sorunları çözmek de bizim işimiz olacak. Şehir girişlerini Fethiye’ye yakışır bir hale getirmek önceliğimiz olacak. Fethiye’nin doğasını bozmadan mega kent olmasını sağlayacağız. Mahalle aralarında düzenlenmeyen bir tek sokak kalmayacak. Şu zamana kadar yapılanlara teşekkür ediyoruz. 1 Nisan’da koltuğumuza oturmadan kollarımızı sıvayıp, projelerimize başlamak istiyoruz. Çünkü 5 yıl bize yetmeyecek” dedi.

 

GELECEĞİN FETHİYE’SİNİ İNŞA EDECEĞİZ

“Fethiye’nin en önemli sorunlarından birisi otopark” diyen Kayabaş, “Bulunduğu konuma göre yer altı ve katlı otoparklar ile bu sorunu aşacağız.Çünkü yaz mevsiminde nüfusumuz iki katına çıkıyor. Bir de resmi kaynaklara göre her yıl yüzde 16 göç alıyor. Devletimiz otopark projelerimizde yer ve ödenek konusunda yardımcı olacağını bildirdi. Fethiye’yi torunlarımıza, geleceğimize, halkımıza ve yerli-yabancı misafirlerimize bırakacak şekilde inşa edeceğiz. Bugüne kadar yarınını görmeyen ve göremeyen Fethiye, 50 yıl 100 yıl sonrasını görecek. Çünkü büyük şehirler bu şekilde kurulur.İmar planlarını revize edeceğiz. Herkes hakkına kavuşacak. Bunu da birlikte çözeceğizBiz buna talibiz. Üstü kapalı veya konumuna göre açılabilir-kapanabilir modern pazar yerlerini hayata geçireceğiz. Hem halkımız hem de pazarcı esnafımız daha iyi şartlarda alışveriş yapabilecek. İçinde dinlenme yerleri de olacak. Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası yönetimine bunu bir yıl içinde yapıp, teslim edeceğimizi söz verdik. Trafiği rahatlatma adına kavşak düzenlemeleri, alt ve üst geçitler olacak” dedi.

 

KÖRFEZİN 13 YILLIK ÖMRÜ KALDI

Kayabaş konuşmasını son bölümünde, “Her mahalleye bir sosyal tesis yapacağız. Yürüyüş ve bisiklet yolları sağlıklı bir yaşam için büyük önem taşıyor. Yapacağımız projeler ile insanlar yürüyüş yapmaktan keyif alacaklar. Bisiklet yolları hem spor hem de temiz bir çevre için oldukça gerekli. 2017 yılında ulusal bir gazetede ‘Fethiye Körfezi’nin 15 yıllık bir ömrü kaldı’ başlıklı bir haberin üzerinden iki yıl geçti. Bu da kalan sürenin 13 yılı gibi çok kısa bir sürenin kaldığı anlamına gelir. Her yıl deniz zemini derelerden gelen alüvyon (Çamur birikintisi) ile 10 cm yükseliyor. Geçmiş dönemlerde devletimiz Murt Deresi’ni ıslah etti. Bu ıslah sayesinde dere etrafında yaşayan halkımız ve Fethiye’miz büyük bir felaketten kurtuldu. Dere ıslahları devletimiz tarafından tamamlandı sıra körfezin temizliğine geldi. Geçmiş dönem Bakanlarımızdan Sayın Veysel Eroğlu’ndan yüzülebilir bir körfez sözü aldık” dedi.

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141