• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 26 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Muhittin Kayabaş: “Fethiyespor bizim markamız olacak”

Muhittin Kayabaş: “Fethiyespor bizim markamız olacak”
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve beraberindeki heyet Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan’ı ziyaret etti.

Fethiyespor’u üst liglere taşımayı bir görev olarak gördüklerini kaydeden Kayabaş, yeni antrenman sahaları ile hem turizme hem de Fethiyespor’a katkı sağlayacaklarını söyledi.

 

Fethiyespor’un marka hale geleceğini kaydeden AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, ilçeye kazandırılacak yeni spor tesisleri ile hem Fethiyespor’a hem de Türk sporuna katkı sağlayacaklarını belirtti. En büyük hayalinin Fethiyespor’u, Süper Lig’e taşımak olduğunu kaydeden Kayabaş, Pazar günü Fatih Karagümrük karşısında alınan 2-0’lık galibiyetten dolayı Fethiyespor camiasını tebrik etti.

 

Ziyarette konuşan Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, “Bu nezaket ziyaretinden dolayı Muhittin başkanım ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Fethiye’mize bir şeyler yapmak adına, kulübümüze hizmet kazandırabilmek adına çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah 1 Nisan’da Fethiye’miz ve ülkemiz adına hayırlısı olur. Fethiyespor olarak bizler memleketimize yapılacak her hizmette omuz omuza olacağımızı belirtmekten çekinmeyiz” dedi.

 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş yaptığı açıklamada, “Fethiyespor kulüp başkanımıza bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Fethiyespor’un sorunu, hepimizin sorunudur. Takımımız her zaman bizim gururumuz olmuştur. Pazar günü çok güzel bir galibiyet aldı. İnşallah aynı şekilde mücadelesini sürdürüp, üst sıralara çıkacaktır. Çünkü bu azim ve gayreti futbolcu arkadaşlarımızda gördük. Fethiyespor’u üst liglere taşımak, başarıdan başarıya koşturmak bizlerin görevi olacaktır. Belediye başkanı seçildiğimiz takdirde bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Başkanımızın da bahsettiği Ölüdeniz’deki futbol sahasının sorunu birlikte bakanlığımıza ileteceğimizin ve takipçisi olacağımızın sözünü verdik” dedi.

 

“Fethiyespor’un tanıtımda büyük rolü var”

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Değirmenbaşı’nda spor salonumuzun yanında 70 dönümlük bir arazimiz var. Orada antrenman sahaları yaparak hem turizmimize hem de Fethiyespor’a katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Altyapıya çok önem vereceğiz. Genç sporcularımızı hem Fethiyespor’a hem de Türk sporuna kazandırmak için gayret harcayacağız. Burada onları geleceğe hazırlayacağız. Fethiyespor bizim markamız olacak. En büyük hayalimiz Fethiyespor’u, Süper Lig’e çıkarmak. Bu hayalimizi gerçekleştirmek için mücadele edeceğiz. Başkanımız göreve ilk geldiğinde Fethiyespor’u bir üst lige çıkaracağız dediğinde ben çok gururlandım. Fethiye halkının hizmetkarı olmak için yola çıktık. 1 Nisan’dan sonra hep birlikte hareket edeceğiz. Bunun hesaplarını yapıyoruz. Her platformda olduğu gibi burada da başkanımız ve ekibinin fikirleri alınarak projeler gerçekleştirilecek. Fethiyespor’a kalıcı gelirler sağlayacağız. Büyük kulüplerle temasa geçerek orada yedek bekleyen veya antrenman eksiği olan futbolcuların kiralık olarak transferini sağlayıp, kulübümüze güç katacağız. İlçemizin tanıtımında Fethiyespor’un önemli bir rolü olduğunu unutmayalım” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141