• BIST 9885.87
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Muhittin Kayabaş, “Amacımız daha mutlu bir Fethiye”

Muhittin Kayabaş, “Amacımız daha mutlu bir Fethiye”
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda ziyaret ve toplantı programları gerçekleştiren Kayabaş, halkın desteğini kazanmaya devam ediyor. Cumhur İttifakı işbirliğiyle Fethiye’yi AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarını kaydeden Kayabaş, yıllardır bekleyen büyük projelerin devlet desteği sayesinde tamamlanacağının sözünü verdi.

 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, partiye yeni katılan üyeler ile tanışma istişare toplantısında bir araya geldi. Organizasyona yoğun bir katılım oldu.Şımarık Restaurant Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri, belediye meclis üyesi aday adayları ve partililer katıldı. Program öncesinde Kayabaş, toplantıya katılan herkesin tek tek elini sıkarak; katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

 

ESER, “HALKIMIZDAN 5 YIL MÜDDET İSTİYORUZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “40 gün önce biz bu işe başladığımızda şunu söyledik; gönüllere girmeye, gönül almaya ve insanlarla kucaklaşmaya geldik. Bugün bunun bir işareti olarak Şımarık Restaurant Düğün Salonu Sahibi Bülent Poyraz bize kucak açtı ve partimize katılacağını bildirdi. Sizleri de davet ettik. Partimize yeni katılan arkadaşlarımıza hem adayımızı tanıtmak hem de istişare etmek için bu organizasyonu gerçekleştirdik. Fethiye’de şu zamana kadar yapılabilenler yapıldı. Biz istiyoruz ki Fethiye’de sacayağı yapalım. Fethiye ve büyükşehir belediyelerini alalım, Ankara’nın desteği ile ilçemizin önünü açalım. Metropol bir hale getirelim. 20 yıldır Fethiye’nin 5 büyük sorunu hala yerinde duruyor. Buna altıncısı eklendi. Trafik en büyük sorunumuz haline geldi. Bunu çözmenin yolu Ankara’yı buraya getirmek ve desteğini almaktır. Mahalli güçler ile bunu çözmemiz zor. Bizim derdimiz Fethiye’nin sorunlarına çözüm bulmak ve örnek bir şehir haline getirmek. Fethiye hariç tüm kıyı şeridinde, ilçe merkezlerinde denize girildiğini gördük. Bu ilçemizde mümkün değil. Sorunlarımız büyüdü. Partili partisiz her insanımızdan 5 yıl müddet istiyoruz. Hizmet edersek devam dersiniz, yoksa tercih sizlerin” dedi.

 

KAYABAŞ, “FETHİYE’Yİ HİZMETLE BULUŞTURACAĞIZ”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş konuşmasında, “Öncelikle bize bu imkanı sağlayan işletme sahibimiz Bülent Poyraz ve kıymetli anneleri Döndü Poyraz hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. Birçok seçime girdik çıktık ama bu yerel seçimler Fethiye için büyük önem taşıyor.İnşallah bu sefer Cumhur İttifakı işbirliğinde Fethiye’yi AK Belediyecilikle buluşturacağız. Partili partisiz tüm halkıma sesleniyorum; biz biriz ve beraberiz. Kesinlikle hizmet etmeye geliyoruz. Her anlamda halkımızın hizmetkarı olacağız. Fethiye’de taş üstüne taş koyan herkese teşekkür etmek boynumuzun borcu. Bekir başkanımın da söylediği gibi, Fethiye’nin sorunları yığıldı. Şu zamana kadar hizmet yapan belediye başkanlarımdan hayatta olmayanlara Allah’tan rahmet, baki de kalanlara da teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar ellerinden geldiği kadar hizmetlerini yaptılar. Fakat sorunlar yığıldı. Fethiye’nin bütçesi ile yapılamayacak kadar büyük projelerimiz var. Biz Ankara’dan bu sözü aldık da geldik. Seçimi kazanın, projeleri getirin ne isterseniz gerçekleştirelim. Fethiye’yi mega kent yapalım. Biz bu sözü almışken gece-gündüz çalışalım,1 Nisan’da Fethiyekazansın” dedi.

 

“SORUNLARI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Her mahallemizi tek tek ziyaret edip, bire bir sorunlarını tespit edeceğiz. ‘Ben’ devri kapandı artık ‘Biz’ devri başlıyor. Sorunlarımızı hep birlikte çözeceğimizin sözünü veriyorum. Şehir girişleri Fethiye’mize yakışmıyor. Bu konuda gerekli projeler üzerinde çalışılıyor. Amacımız misafirlerimizin ve tüm mahallelerimizde yaşayan insanlarımızın mutlu olması. Her bölgemiz eşit hizmet alacak. Fethiye’mizin tamamı AK Belediyeciliğin nimetlerinden faydalanacak. Geçen günlerde İstanbul EMİTT Fuarı’ndaydık, orada Fethiye çok güzel bir şekilde tanıtıldı. Bu turizm sezonunda yüzde 25’lik bir artış olacağı belirtildi. Çok kıymetli doğal ve tarihi güzelliklere sahibiz. Koylarımız, Ölüdeniz, Göcek…Fethiye’nin tabiatını bozmadan mega kent haline getireceğiz. Sizlerin desteği inşallah bunu başaracağız. Körfezin temizliğinin ardından kruvaziyer gemi limanını Fethiye’ye kazandıracağız. Her seçim döneminde bu sorunlar konuşuluyor fakat yapılamıyor çünkü bütçe gerekiyor. Projelerimiz karşılığında bu bütçenin sözünü aldık. Dosyalarımızı koltuğumuzun altına alıp, Ankara’ya gideceğiz. Büyük sorunların aşılması için devlet imkanı olması gerekiyor. Gençlerimize yönelik istihdam çalışmalarımız olacak. Bunun için büyük projelerin tamamlanması şart” dedi.

 

Konuşmaların ardından AK Parti’ye yeni katılan üyelerin rozetleri AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve ilçe teşkilatı yöneticileri tarafından takdim edildi. Daha sonra İkram Pastanesi tarafından hazırlanan pasta kesildi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141