• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Muğla’yı iktidarla buluşturacağız

 Muğla’yı iktidarla buluşturacağız
AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır ile AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, Fethiye’deki meslek odalarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyaretlerde oda başkanları ve STK temsilcilerinin mevcut sorunlar hakkında görüşleri alındı.

Fethiye’deki sorunların iktidar, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi işbirliğinde çözüleceğini belirten AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, 31 Mart tarihinde Muğla’nın iktidar ile buluşacağını söyledi. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Hıdır ve Kayabaş, kendilerine iletilen talepleri not aldılar.

İLK OLARAK FTSO ZİYARET EDİLDİ

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı yöneticilerinden oluşan heyet ilk olarak Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve yönetimini ziyaret etti. Çıralı, teleferik projesinin tamamlanmasıyla hem turizme katkı sağlayacak hem de Fethiye’nin prestijini zirveye taşıyacak 2020 Dünya Hava Olimpiyatları’nı gerçekleştirmek için girişimlerde bulunulacağını belirtti ve destek istedi.

 

Ziyarette konuşan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, “Osman Çıralı başkanımıza davetimizi kabul ettiği için teşekkür ederim. Kendisi ve yönetimi ile Fethiye’nin ana sorunlarını görüştük. Notlarımızı aldık. 31 Mart tarihi inşallah Muğla’nın iktidarla buluştuğu gün olacak. Bu azimle yola çıktık. Meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları olmazsa olmazlarımızdandır. Milletimizin istemediği hiçbir işin arkasında durmayacağız. Yapılacak her projede odalarımızın ve STK’ların görüşünü mutlaka alacağız” dedi.

FTSO Başkanı Osman Çıralı yaptığı açıklamada, “Seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İktidar olarak Fethiye ve Muğla’ya önemli katkılarınız olacağını düşünüyorum. Umarım güzel bir seçim süreci yaşarız” dedi.

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş açıklamasında, “Kendim de FTSO üyesiyim. Şu an kendimi evimde gibi hissediyorum. ‘Ben’ dönemi bitti ‘biz’ dönemi başlıyor. Bize iletilen taleplerin sonuna kadar takipçisi olacağız. Ankara’nın büyükşehir belediyesinin desteğini alarak sorunları en kısa sürede çözeceğiz. Halkımızın desteğiyle Fethiye’yi, Türkiye’nin en güzel kenti yapacağız” dedi.

Son olarak konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “Amacımız bir güç birliği oluşturmak. Ankara, büyükşehir belediyesi ve Fethiye Belediyesi işbirliğinde sorunlarımızı çözüp, projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

“ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

AK Parti heyeti daha sonra Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve yönetimini ziyaret etti. AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, tüm esnaflara sahip çıkılacağını bildirdiler.

Ziyaret hakkında açıklama yapan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, “AK Belediyeciliğin İstanbul, Ankara ve komşumuz olan Denizli’de yaptığı çalışmalar ortada. Aynı proje ve çalışmaları tüm Muğla’da gerçekleştireceğiz. Oda başkanımız ve yönetimi sanayi esnafının sorunları hakkında bilgi aktardılar. Sanayi sitesi hakkında planı tahsisi gerekiyor. Biz bu kendilerine taahhüt ediyoruz. İşlerini büyütmek adına elimizi taşın altına sokacağız. Fethiye’de ve tüm ilimizdeki esnaflara sahip çıkacağız” dedi.

 

Ardından bir açıklama yapan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Sanayi esnafımız zor şartlar altında çalışıyor. Onları rahatlatmak için Ankara’nın gücüne ihtiyacımız var. Fethiye’nin sorunları, çözümü ve çözecek olan kişiler belli. Fethiye’yi ‘ben’ değil ‘biz’ anlayışı ile yöneteceğiz” dedi.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir açıklamasında, “AK Parti Muğla Büyükşehir ve Fethiye Belediye Başkan adaylarımıza sorunlarımızı ilettik. Birlik ve beraberlik içinde Fethiye için büyük işler yapılacağına inanıyoruz. Çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser açıklamasında, “Büyükşehir ve ilçe başkanımızı tanıtmak için buradayız. Seçimi kazandığımız zaman sizlerin sorunlarının çözümü için gereken gayreti göstereceğiz” dedi.

 

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARI ELE ALINDI

Heyetin sonraki durağı ise Fethiye Ziraat Odası oldu. Oda Başkanı Kenan Karayiğit’ten çiftçilerin sorunları hakkında bilgi alan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır ve AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, Fethiye’nin tarımsal üretimde çeşitliliğine vurgu yaptılar.

Ziyarette konuşan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, “Fethiye tarımsal üretim açısından büyük önem taşıyor. Örtü altı yani sera domatesinin ihracatında önemli bir paya sahibiz. Zeytinyağının lezzeti yurtdışına ulaştı. Bunun yanında kiraz, elma ve nar ihracatı yapılıyor. Babadağ teleferik projesinden tarımsal üretime kadar tüm projelerimizde sivil toplum kuruluşlarının görüşünü alacağız. Hükümetimiz desteğiyle projeler en kısa zamanda hayata geçirilecektir” dedi.

 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş açıklamasında, “Burada aile sıcaklığı yaşıyorum. 40 yıldır ziraat sektörünün içindeyim. Çiftçilerimizin tüm sorunlarını biliyorum. Üreticilerimiz kazandığı zaman mutlu olur. Çiftçilerimize artı değer katacağız ve sorunlarını çözeceğiz. Bu yönde elimizden geleni yapacağız. Yapacağımız her çalışmada meslek odamızın ve çiftçilerimizin görüşünü alacağız” dedi.

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit açıklamasında, “Sayın Dr. Mehmet Nil Hıdır milletvekilliği döneminde odamıza önemli katkılar sağladı. Fethiye’ye ve Muğla’ya katkıları için teşekkür ediyoruz. Sektörün sıkıntılarını bilen adaylarımız, bizler ve Fethiye için bir kazançtır. Taleplerimizi ilettiğimiz zaman en kısa sürede çözüleceğine olan inancımız tamdır. Seçim sürecinde kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141