Muğladaki cinayette gözaltı 7'ye yükseldi.

Muğladaki cinayette  gözaltı 7'ye yükseldi.
Yatağan ilçesinde bir kişinin evinin önünde av tüfeğiyle vurularak öldürülmesiyle ilgili maktulün eşi ve kızının ardından damadı da gözaltına alındı- Zanlılar, adliyeye sevk edildi

Yatağan'da evinin önünde av tüfeğiyle bir kişinin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınanların sayısı 7'ye yükseldi.

Mehmet Kaya'nın evinin önünde av tüfeğiyle vurulmasıyla ilgili gözaltına alınan ve aralarında maktulün kızı ve eşinin de bulunduğu 6 kişi, İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan bazılarının "Kaya'nın damadı E.D. ile Kurban Bayramı'nda Fethiye'de buluştuklarını ve kendilerine kayıpderini öldürmeleri karşılığında 20 bin lira vereceğini tahahhüt ettiği" yönündeki ifadeleri üzerine, taziye evini ziyarete gelen E.D. de polis tarafından gözaltına alındı. E.D, ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye getirildi.

Öte yandan olay anında başlarına kadın çorabı geçiren 4 kişinin Kaya'nın evinin çatısında, diğer 2 zanlının ise evin önünde bekledikleri iddia edildi. Cinayette kullanıldığı belirlenen 2 av tüfeğinin ise parmak izlerini yok etmek amacıyla kolonya ile silindiği belirlendi.

Yeni Mahalle 711. Sokak'ta yaşayan Mehmet Kaya, misafirlerini uğurladıktan sonra evinin önünde kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından av tüfeğiyle vurulmuş, kaldırıldığı Yatağan Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirmişti.

Muhabir: Durmuş Genç
Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.