Muğla'da hırsız-polis kovalamacası -Bodrum'da hırsızlık amacıyla bir eve giren zanlılar, polis ekipleriyle yaşanan kovalamacanın ardından ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi

Muğla'da hırsız-polis kovalamacası     -Bodrum'da hırsızlık amacıyla bir eve giren     zanlılar, polis ekipleriyle yaşanan kovalamacanın      ardından ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi
MUĞLA Bodrum'da hırsızlık amacıyla bir eve giren zanlılar, polis ekipleriyle yaşadıkları kovalamacanın ardından izlerini kaybettirdi.

MUĞLA Bodrum'da hırsızlık amacıyla bir eve giren zanlılar, polis ekipleriyle yaşadıkları kovalamacanın ardından izlerini kaybettirdi.

Konacık beldesinde bir eve hırsız girdiği ihbarını alan polis ekipleri, Metehan Sokak'taki adrese geldi.

Bu sırada hırsızlık zanlılarından biri balkondan atlarken diğeri de evin bahçesinden koşarak olay yerinden kaçmaya başladı.

Polisin havaya ateş açarak "dur" ihtarına uymayan şüphelilerle polis arasında kovalamaca yaşandı.

Bir süre yaşanan kovalamacanın ardından ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettiren zanlıların bulunması için olay yerine takviye ekip sevk edildi.

Vatandaşların da şüphelilerin bulunması için polis ekiplerine yardım ettiği görüldü.

Öte yandan, hırsızların girdiği evin sahibinin İzmir'de yaşadığı ve olay sırasında evde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

Muhabir: Ali Ballı / Okan Özer

Yayıncı: Murat Paksoy

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.