Muğla daki cinayet 6 kişi tutuklandı

Muğla daki cinayet 6 kişi tutuklandı
Yatağan ilçesinde bir kişinin evinin önünde av tüfeğiyle vurularak öldürülmesiyle ilgili maktulün eşi ve kızının da aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı

Yatağan'da evinin önünde av tüfeğiyle bir kişinin öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen 6 kişi tutuklandı.

Mehmet Kaya'nın evinin önünde av tüfeğiyle vurulmasıyla ilgili gözaltına alınan ve aralarında maktulün kızı M.D. eşi N.K. ile S.G, E.G, C.Ş. ve S.G. sorgularının ardından Yatağan'da adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece "iştirak halinde planlayarak kesten adam öldürmek" suçundan tutuklandı.

Öte yandan, polis ekipleri tarafından taziye evinde gözaltına alınan maktulün damadı E.D'nin ise yarın tekrar adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Yeni Mahalle 711. Sokak'ta yaşayan Mehmet Kaya, misafirlerini uğurladıktan sonra evinin önünde kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından av tüfeğiyle vurulmuş, kaldırıldığı Yatağan Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirmişti.

Muhabir: Durmuş Genç
Yayınlayan: Hüseyin Doğru

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.