Gündem Gazetesi

SANİA; ŞANSIMI TÜRKİYE’DE DENEMEK İSTEDİM

Türkiyede müzik piyasasına sezmüzikprodüksiyon etiketi ile hızlı giriş yapan SANIA “ OYNA “ isimli parçası ile şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başladı .

08 Eylül 2021 Çarşamba 13:47

SANİA; ŞANSIMI TÜRKİYE’DE DENEMEK İSTEDİM

Uluslararası zirve ödülleri gecesinde gelecek vaad eden pop müzik sanatçısı ödülünü alan SANIA , Gecede söylediği parçası ve kıyafeti ile tüm dikkatleri üzerine topladı . Özge Ulusoy ve Tayyar Işıkaçan’nın sunumu ile gerçekleşen geceye Ünlüler akın etti . HANDE YENER , SİMGE TERTEMİZ , DENİZ AKKAYA , NİRAN ÜNSAL , BERKSAN , NİLAY DORSA , KEMAL SAMAT , SEZGİ ve daha bir çok ünlünün akın ettiği gecede SANIA Sahne Performans ile büyük alkış aldı . Artık Türkiye ‘de Müzik piyasasında Emin adımlar ile ilerlemeye çalışıyorum diyen Sania hem yapımcısı hem prodüktörü olan YUSUF SAHIN ile geceye katıldı . YUSUF SAHIN sezmüzikprodüksiyonun kurucusu olan SEZGI ile birlikte  Sezprmanagement şirketinde sanatçılara destek veriyor . SANIA SEZ Ailesine girdiği için mutluluğunu ödülünü alırkende  sahnede dile getirdi , İlerleyen günlerde Basın SANIA ‘dan sıkça söz edicek gibi duruyor ….

whatsapp-image-2021-09-08-at-12-52-59-1.jpegwhatsapp-image-2021-09-08-at-12-54-11.jpegwhatsapp-image-2021-09-08-at-12-52-52.jpeg

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER