Gündem Gazetesi

Profesörler Ortaca'da Lokma Dağıttı

Muğla'nın Ortaca İlçesi’nde AK Parti Ortaca İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları tarafından Mevlid kandili dolayısıyla vatandaşlara lokma tatlısı dağıtımı yapıldı. Ortaca’nın en işlek caddesinde Muğla Milletvekili Prof.Dr. Yüksel Özden, Ali Boğa ve Ak Parti Muğ

13 Ocak 2014 Pazartesi 12:28

Profesörler Ortacada Lokma Dağıttı

Mevlid kandili dolayısıyla lokma tatlısı dağıtımı etkinliğine, Muğla Milletvekili Prof.Dr. Yüksel Özden, Ali Boğa ve Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mansur Harmandar, Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Ortaca İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı, Kadın kolları başkanı Münise Özcan, Gençlik Kolları Başkanı Musa Aldemir, Ortaca belediye Başkan Aday Adayları ve çok sayıda partili katıldı.


Lokma tatlısı dağıtımının ardından Milletvekillleri ve Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan AdayıProf.Dr. Mansur Harmandar esnaf ziyareti yaparak esnafın ve vatandaşların kandillerini kutladılar.

Prof.Dr. Mansur Harmandar ve milletvekilleri partililerle, vatandaşlarla ve esnaflarla sık sık fotoğraf çektirdiler ve gördükleri ilgiden oldukça memnun kaldılar. 

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER