Gündem Gazetesi

Plaj voleybolu sona erdi

Türkiye Voleybol Federasyonunun Marmaris Belediyesi katkısıyla düzenlediği“Nestea Pro Beach Tour” un dördüncü ayağı olan Marmaris etabı, 04 – 05 – 06 Temmuz tarihleri arasında yapıldı.

07 Temmuz 2014 Pazartesi 13:08

Plaj voleybolu sona erdi

Türkiye Voleybol Federasyonunun Marmaris Belediyesi katkısıyla düzenlediği“Nestea Pro Beach Tour” un dördüncü ayağı olan Marmaris etabı, 04 – 05 – 06 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. Turnuva 06 Temmuz Pazar günü final maçları ve hemen ardından yapılan ödül töreniyle sona erdi.

3 gün süren müsabakaların son günü olan 06 Temmuz Pazar günü final maçları yapıldı. Yapılan final karşılaşmaları sonunda Erkeklerde şampiyon Volkan Göğtepe – Hakan Göğtepe ikilisinin oldu. İsmail Dericioğlu – Eren Uğurikinci, Caner Çiçekoğlu – Cüneyt Dağcı ikilisi ise üçüncülüğe ulaştı. Volkan Göğtepe erkeklerde turnuvanın en değerli oyuncusu ödülünün sahibi olurken, Eren Uğur en iyi blokör, İsmail Dericioğlu en iyi savunmacı seçildi.

Bayanlarda Selin Yurtsever – Melis Yurtseverikilisini finalde 2-0 mağlup eden Fatma Yıldırım – Burcu Atasoyikilisi şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük ise Bahanur Şahin – Ceren Atilla ikilisinin oldu. Bayanlarda en değerli oyuncu ödülü Fatma Yıldırım’ın olurken, Selin Yurtseveren iyi blokör, Burcu Atasoyen iyi savunmacı seçildi.

Yapılan ödül törenlerinde dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan ve Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt  verdi.

Ödül töreni başlamadan önce TVF Başkanı Özkan Mutlugil, turnuvaya olan katkılarından ötürü Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

tvf_0981.jpg

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER