Gündem Gazetesi

Fevziye-Sarıgerme Yolu Sıcak Asfalt Olacak

Ortaca ilçesinin Fevziye-Sarıgerme mahallelerini birbirine bağlayan 7 kilometrelik yol sıcak asfalt olarak yapılacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan yolun sözleşmesi imzalandı. Çalışmalara bu yılın sonunda başlanacak.

15 Eylül 2021 Çarşamba 16:46

Fevziye-Sarıgerme Yolu Sıcak Asfalt Olacak

Bilindiği üzere Sarıgerme mahallesi turizm açısından gözde bir bölge. Fevziye mahallesi de gün geçtikçe ilginin arttığı bir mahalledir. Komşu ilçe Dalaman’a da yakın olması sebebiyle Sarıgerme-Dalaman arasındaki Fevziye mahallesi trafik açısından oldukça yoğun olarak kullanılmaktadır.

CHP'nin Ortaca İlçe Başkanlığı’na seçilmesinin akabinde Fevziye Mahallesine yapılan ziyaretlerde, Fevziyeli hemşerilerimizin öncelikli talepleri Fevziye-Sarıgerme yolunun sıcak asfalt yapılması ve bazı düzenlemelerin gerçekleştirilmesi idi. Fevziye mahallesi muhtarı Şükrü Kirtik ve Sarıgerme mahallesi muhtarı Musa Varol ile Muğla Büyükşehir Belediye Fen İşleri Daire Başkanı Deniz Yaşar hanıma ziyaretlerle karşılıklı görüşülerek sonuca bağlandı. Ortaca ilçesinin Fevziye-Sarıgerme mahallelerini birbirine bağlayan 7 kilometrelik yol sıcak asfalt olarak yapılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan yolun sözleşmesi imzalandı. Fevziye mahallesi muhtarı Şükrü Kirtik ve Sarıgerme mahallesi muhtarı Musa Varol ile çalışma yapılacak olan yol üzerinde yapılması gereken bazı düzenlemelerle ilgili görüşlerini alındı. Şimdiden vatandaşlara hayırlı olsun.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER