Gündem Gazetesi

DOSTLUK KAZANDI

Marmaris Beldibi Olimpiyat Halısaha Tesislerinde vatandaş, medya, siyaset ve bürokrasiyi bir araya getiren maçta dostluk kazandı…

15 Ocak 2018 Pazartesi 13:26

DOSTLUK KAZANDI

Marmaris Beldibi Olimpiyat Halısaha Tesislerinde vatandaş, medya, siyaset ve bürokrasiyi bir araya getiren maçta dostluk kazandı…

Yoğun ve stresli iş tempolarına rağmen bu güzel organizasyonda bir araya gelen takımlarda AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Ercan Güneştutar ile Bilal Sarıöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz, Marmaris Milli Park Müdürü Fikret Çatalkaya, Tarım İlçe Müdürü Necmettin Kaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Can Akgül, Anadolu Ajansı Gazeteci Sabri Kesen, Gündem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kürşat Keskin ve Marmaris Karadenizliler Derneği Başkanı Gıyasettin Doğanay ile Marmaris Spor Kulübü Antrenörü Ali Yüksel ter döktüler.
Fair Play ruhu içerisinde geçen müsabakada keyifli dakikalar ve bol gol vardı. Müsabaka öncesi oyuncular 2018 yılının bağımlılıkla mücadele yılı olması nedeniyle hep birlikte "Geleceğimiz İçin Şimdi Bağımlılık ile Mücadelede Bizde Varız" diyerek bağımlılıkla mücadeleye destek verdiler.
Ayrıca İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz, tüm duyarlı vatandaşlarımızı geleceğimize sahip çıkmaya ve bu önemli çalışmaya destek olmaya davet etti. Bu vesile ile de kampanyanın sloganını spor kıyafetleri ile söyleyip kurumumuzun mail adresine gönderen herkesin videosunu sayfamızdan paylaşacaklarını da sözlerine ekledi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER