Gündem Gazetesi

DİLAY UÇAR: UĞUR MUMCU'YU ANLIYORUZ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Marmaris Şube Başkanı Dilay Uçar yaptığı yazılı basın açıklamasında: "Ocak ayı ülkemiz için, aydınlanma ve daha çok demokrasi yolunda yitirdiklerimiz, geride kalan ve mücadeleye devam eden için karanlık, kasvetli ve acılarl

23 Ocak 2020 Perşembe 14:12

DİLAY UÇAR: UĞUR MUMCUYU ANLIYORUZ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Marmaris Şube Başkanı Dilay Uçar yaptığı yazılı basın açıklamasında: "Ocak ayı ülkemiz için, aydınlanma ve daha çok demokrasi yolunda yitirdiklerimiz, geride kalan ve mücadeleye devam eden için karanlık, kasvetli ve acılarla dolu bir ay".

a6d0d59e-a6ab-479f-8ec2-901cb2108ccc.jpg

Başkan Uçar sözlerine şöyle devam etti: Çok değerli araştırmacı-Gazetesi yazar Uğur Mumcu'nun 27. ölüm yıldönümünde o'nu anacağız. ilk tören 24 Ocak 2020 cuma günü saat:11:00'de Atatürk anıtına çelenk sunum yapacağız. Ve basın açıklaması yapacağız.  Ardından akşam Armutalan Kültür Merkezinde saat:20:00'de şiir ve türkü dinleti programız vardır. Tüm demokratik kitle örgütü temsilcilerini o gün bir olmaya, birlik olmaya davet ediyoruz. Bütün Marmarislileri programımıza katılmalarını bekliyoruz" dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER