Gündem Gazetesi

Başkan Tokat'a teşekkür

Bu yıl 5. si düzenlenen Uluslar arası Turhan Selçuk Karikatür yarışmasına jüri üyesi olarak katılarak Milas’a gelen Cin vatandaşı Xia Luchuan Milas’a hayran kaldı.

18 Mayıs 2015 Pazartesi 17:23

Başkan Tokata teşekkür

Bu yıl 5. si düzenlenen Uluslar arası Turhan Selçuk Karikatür yarışmasına jüri üyesi olarak katılarak Milas’a gelen Cin vatandaşı Xia Luchuan  Milas’a hayran kaldı.Yarışmaya katılan karikatüristlerin gönderdiği karikatürleri değerlendirdikten sonra ilçemizi gezen Luchuan  Milas’ın tarihi yerlerine hayran kaldığını dile getirdi.

Ayrıca kendisine gösterilen yakın ilgiden dolayı memnun kalan Luchuan Başkan Tokat’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Luchuan;”Türkiye ye gelmeden önce çok bilgim yoktu,bu ziyaret benim için çok yaralı oldu.Milas tarihi açıdan önemli bir potansiyele sahip.Ülkemde ve yaşadığım yerde Milas’ı tanıtmak için elimden geleni yapacağım.Sizleri tanımaktan çok mutlu oldum ilginiz içinde size ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Başkan Tokat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;”Karikatürist ve jüri üyesi olarak ilçemize gelen her misafirimizi ailemiz gibi görüyoruz.Bizlerde sizleri tanımaktan çok mutlu olduk.Bundan sonraki süreçte de bağlantımızı kopartmadan sizinle görüşmek isteriz.Sizi tekrar ilçemizde görmek bizleri mutlu eder.Bizde sizin sayesinde cin kültürünü öğrenmiş olduk,bizlerde cin’e gelmek isteriz.Jüri üyemiz olduğunuz için teşekkür ederim” dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER