• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

MHP'li Akarfırat: "Bodrum için mücadele etmeye devam edeceğiz."

MHP'li Akarfırat: "Bodrum için mücadele etmeye devam edeceğiz."
MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat yazılı bor basın açıklaması yaptı.

Akarfırat: "Muğla 1480 kilometre kıyı şeridiyle, sayısız koya ve eşsiz doğal güzelliklere sahip yeryüzünün dört bir yanından milyonlarca misafirini ağırlayan bir ilimizdir.

 Son yıllarda; emekçi kardeşlerimiz başta olmak üzere, sektör temsilcilerinin ve devletimizin atmış olduğu doğru adımların sonucunda turizm alanında yaşanan olumlu gelişmelerin Muğla’mıza olan teveccühün artmasına vesile olduğu da bir gerçektir.

 Her biri marka olan 13 ilçesiyle göz kamaştıran anlara ev sahipliği yapan Muğla’mızın güzide ilçelerinden birisi olan Bodrum’umuz da hiç şüphe yok ki dünyada eşi olmayan güzellikleriyle nam salmış bir ilçemizdir.

 Ne var ki; son yıllarda yaşanan bazı gelişmeler, Bodrum’da yaşayan hemşerilerimiz başta olmak üzere, Bodrum’a misafir olan vatandaşlarımızı da mağdur etmekte, yaşanan mağduriyetlerin sebeplerine bakıldığında ise beceriksiz bir yönetim anlayışının sebep olduğu müşahede edilmektedir.

 Son olarak; yıllardır CHP’nin beceriksiz belediyecilik anlayışın elinde kıvranan Bodrum’da yaşanan su krizi de vatandaşlarımızın mağdur olmasına, daha doğrusu mağdur edilmesine bir örnektir.

 Günlerdir devam eden su kesintisi sebebiyle mağdur olan vatandaşlarımızın, hem partimiz nezdinde hem de sosyal medya mecralarında göstermiş oldukları tepkileri görmezden gelenlerle, bugüne kadar Bodrum ile ilgili vizyon sahibi kişi, kurum veya kuruluşların uyarılarını görmezden gelenler aynı kişilerdir.

 Özellikle CHP’li yetkililerin yaşanan su krizinden kaynaklanan tepkilerin hedefi olmamak için sığındıkları “Bodrum belediyesinin, Muğla Büyükşehir Belediyesinin bu konuyla bir alakası yok” gibi bir savunma refleksiyle hareket etmesi, halen bu sorunun çözümüyle ilgili hatırı sayılır girişimlerde bulunmaması ise Bodrumlu hemşerilerimiz tarafından hayretle karşılanmaktadır.

 Bodrum Belediye Başkanının, vatandaşlarımızı mağdur eden belediyecilik anlayışını savunmak isterken Milliyetçi Hareket Partisine laf yetiştirenlerin tedirginliğini anlamakla birlikte; özellikle CHP Bodrum İlçe Başkanı olduğu söylenen birisinin 54 yıllık partimizden bahsederken “baston” kelimesini kullanması siyasi nezaketsizliğin ötesinde hadsizlik ve terbiyesizliktir!

 Kaldı ki Milliyetçi Hareket Partisi; ezberletilmiş ve bayağı söylemlerle yıpratılamayacak kadar köklü bir geçmişe sahip, gündelik siyasi rant peşinde koşanların attığı çamurun üzerine yapışmasının mümkün olmadığı, sadece ve sadece Türkiye Cumhuriyetinin ve onun asli unsuru Türk milletinin çıkarlarını gözeterek siyaset yapan ve politika üreten bir partidir.

 Dolayısıyla; Milliyetçi Hareket Partisine yakışıksız söylemlerle istikamet çizmeye çalışabileceklerini sananlar önce dönüp daha 4-5 ay önce Kandil’deki bebek katilleriyle aynı istikamette nasıl yol yürüdüklerine bakmalıdır!

 Milliyetçi Hareket Partisi’ne laf yetiştirmeye çalışan beceriksizler daha 4-5 ay önce gerçekleşen seçimlerde sadece PKK sempatizanları ve militanlarıyla değil FETÖ’cülerle nasıl hedef ve eylem birlikteliği içine girdiklerine bakmalıdır.

 Anadolu ferasetinin kendilerine nasıl bir şamar indirdiğini de unutmamalıdır!

 Ayrıca; MHP Bodrum İlçe Başkanlığımızın; Bodrum’un girişinde suların ne zaman geleceğini konu alan bir pankart asmasını eleştiren CHP’li statü sahiplerinin bilmesi gereken yegane gerçek şudur:

 Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletinin vicdanının sesi, Muğlalı hemşerilerimizin beklentilerinin sözcüsü, Bodrumlu vatandaşlarımızın çıkarının yılmaz bekçisidir.

 Kaldı ki; Belediye Başkanının bir diğer adı da Şehrül-Emindir. Şehri ve içinde yaşayan vatandaşlarımızı hatta doğayı ve canlıları emanet bilmek, bu emanete ihanet etmemek en önemli görevidir. Dolayısıyla Bodrumlu hemşerilerimizin sesi olan MHP Bodrum İlçe Başkanlığımız Bodrumu “yönetenlerden” hesap sormayacak da kimden soracaktır? Masumane bir pankartla su sorunu ne olacak sorumuza cevap vermesini beklerken belediye başkanımızın ;zabıta ve vinç göndererek astığımız afişi indirmeye çalışması aynı anda CHP içe başkanının o ayarsız basın açıklaması neyin hırçınlığıdır.

       En küçük yağmurda selin mağdur ettiği vatandaşlarımızın görüntüleriyle gündeme gelen, patlayan boru hatlarıyla ekranlardan düşmeyen, 2023 yılında vatandaşlarını bidonla su taşımaya mecbur eden bir Bodrum’u her şeyin en iyisine layık Bodrumlu hemşerilerimize layık gören ve bizim bunu sessiz sedasız izlememizi bekleyen zihniyet nasıl bir aklın ürünüdür?

 Yapılması gerekenler defalarca ifade edilmişken, alınması gereken önlemler defalarca zikredilmişken, Bodrum için atılacak her türlü adımın Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak yanında olduğumuz defalarca muhataplarıyla paylaşılmışken ortaya çıkan ve Bodrumlu hemşerilerimize mağduriyet üstüne Mağduriyet yaşatan sonuçların müsebbibi liyakatsiz kadroları eleştirmeyeceğiz de kimi eleştireceğiz?

 Vatandaşlarımızın en temel ihtiyaçlarını karşılayacak kabiliyetten yoksun bir belediyecilik anlayışını değiştirmek için, Bodrum için, Bodrumlu için çaba sarf etmeyeceğiz, siyaset yapmayacağız da ne için yapacağız?

 Bu vesileyle; CHP’li belediyelerin olmayan belediyecilik anlayışının mağduru olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Devletimizin yetkili kurumlarının orta ve uzun vadede Bodrumlunun su sorunu başta olmak üzere Bodrumlu hemşerilerimizin dertlerine deva olacak adımları atmaya devam edeceği de bilinmelidir.

 Bu manada; Bodrum’a bir 5 yıl daha kaybettirmemenin yanında Bodrum’a en az 50 yıl kazandıracak bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Cumhur İttifakın insan odaklı belediyecilik anlayışıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışının Bodrumlu hemşerilerimizle buluşması için gayret göstermeye, her şey bir tarafa Bodrumlu hemşerilerimizle omuz omuza Bodrum için mücadele etmeye devam edeceğiz." Dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141