MENDER Başkanı Şennur Ünlü Engelli Çocuklarla İftar Yaptı

MENDER Başkanı Şennur Ünlü Engelli Çocuklarla İftar Yaptı
Marmaris Engelliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (MENDER) başkanı Şennur Ünlü, Ramazan ayı dolayısıyla engelli çocuklar ve aileleriyle Engelli Kafe de iftar yaptı.

Marmaris’te bulunan yerel gazete ve ajans temsilcilerine iftar yemeği sonunda bir açıklama yapan MENDER Başkanı Şennur Ünlü, Engelli Kafe de her akşam hayırseverlerin iftar yemekleri olduğunu söyleyerek, kendisinin de bu akşam engelli çocuklar ve aileleriyle biraraya gelerek iftar yaptığını belirtti.

 

Ramazan ayı dolayısıyla Marmaris Engelliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (MENDER) Başkanı Şennur Ünlü, Engelli Kafe de engellilerle biaraya gelerek iftar yaptı.

İftar yemeğine Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, Sevgi Acar, Armutalan Belediye Meclis Üyesi Ümit Güler, İşadamı Ahmet Gençalioğlu, engelli çocukların aileleri ve misafirler katıldı.

İftar yemeğinin sonunda Armutalan Merkez Camisi İmamı Turgut Bilgiç tarafından Kuran okunup yemek duası sonrasında iftar sona erdi.

İftardan sonra bir açıklama yapan Marmaris Engelliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (MENDER) Başkanı Şennur Ünlü, “Biz her yıl Engelli Kafe de hayırsever vatandaşların katkısıyla iftar yemeği veriyoruz. Bende sağlık sebeplerimden dolayı tutamadığım oruçlar için bir iftar yemeği verdim. Bu iftar yemeğinde engelli çocuklar ve aileleri için verdik. Engellilerimizle birarada olmaktan çok mutluyum. Herkesin engelliler için elinden gelen gayreti göstermesi gerekiyor. Çünkü sağlıklı bir insan da engelli adayı.

Ben derneğimize ve engellilerimize katkı veren herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.