• BIST 9224.84
  • Altın 4103.416
  • Dolar 38.499
  • Euro 43.8907
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 10 °C

Marmaris’te Polis Haftası Kutlaması: Teşkilatın 180. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Marmaris’te Polis Haftası Kutlaması: Teşkilatın 180. Yılı Coşkuyla Kutlandı
Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yılı dolayısıyla Marmaris’te düzenlenen tören ve yemek programına, AK Parti ve Cumhur İttifakı üyeleri yoğun katılım sağladı.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı adına törene; İl Başkan Yardımcısı Ayşegül Mungan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ferit Özmeral ve Zeynep Mutlu Akbaş, İlçe Başkan Yardımcıları Kazım Akgün ve Uğur Dündar ile Kadın Kolları Başkanı Cavidan Öner katıldı. Programda, Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin Marmaris İlçe Başkanı Onur Ünver ve parti teşkilatından isimler de hazır bulundu.

 

Törenin ardından düzenlenen yemekte, teşkilat üyeleri polislerle bir araya gelerek Türk Polis Teşkilatı’nın önemine vurgu yaptı.

 

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Muzaffer Aravi, yaptığı açıklamada, “İç huzurun ve güvenliğin teminatı olan Türk Polis Teşkilatımız; iyi ki var. Vatanı ve milleti için fedakârca görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza minnettarız,” ifadelerini kullandı.

 

Kutlama etkinlikleri kapsamında Marmaris’te gün boyu çeşitli programlar gerçekleştirildi. Teşkilatın 180 yıllık gurur dolu geçmişi bir kez daha anıldı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141