Marmaris'te bir tırdan düşen yüzlerce kutu bira,

Marmaris'te bir tırdan düşen yüzlerce kutu bira,
MUĞLA Marmaris'te bir tırdan düşen yüzlerce kutu bira, kara yolunun bir süre trafiğe kapanmasına neden oldu.

Marmaris'te bir tırdan düşen yüzlerce kutu bira, kara yolunun bir süre trafiğe kapanmasına neden oldu.

İzmir'den Marmaris'teki bir bayiye bira taşıyan Mehmet Çelik'in kullandığı 48 YR 100 plakalı tır ile yüklerin bulunduğu kasa arasındaki ipler, Marmaris-Muğla kara yolunun Radar Tepesi mevkisinde virajı dönerken koptu.

Yüzlerce kutunun yola saçılması, bir çoğunun patlaması sonucu yol, kısa bir süre trafiğe kapandı. Tır şoförü ve şirket görevlileri zarar görmemiş kutuları toplayarak yol kenarına yığdı.

Patlamış kutular ise yol kenarına süpürülerek yolun bir şeridi trafiğe açıldı. Polis ekiplerinin gözetimi altında yolun tüm kutulardan temizlenmesinin ardından trafik normale döndü.

Polisin, tır şoförüne kara yoluna dökülecek şekilde güvensiz yük taşımacılığı yaptığı gerekçesiyle 158 lira para cezası kestiği öğrenildi.

Muhabir: Levent Kişi

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.