• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

Marmaris Belediyespor’dan Cumhuriyet’e özel anlamlı gece!

Marmaris Belediyespor’dan Cumhuriyet’e özel anlamlı gece!
Marmaris Belediyespor’dan Cumhuriyet’e özel anlamlı gece! Cumhuriyet ruhuyla şampiyonluğa…

Marmaris Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Pineta Club otelde Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel Cumhuriyet Balosu renkli görüntülere sahne oldu. Geceye Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Karabulut, İlçe Jandarma  Komutanı Murat Çam, CHP Muğla İl Başkanı Av.Zekican Balcı, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Ömer Bozdemir, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy, Marmaris Genç İşinsanları Derneği Başkanı Mustafa Kemal Huz, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, sporcular ve çevre mahalle köylerinden davetliler katıldı.

HABERİN VİDEOSU...

Her Geçen Gün Büyüyoruz

Gecenin açılış konuşmasını yapan Marmaris Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Yaylalı, “Çocukluk sevdam olan ve formasını gurular taşıdığım kulübüme benim için hizmet etmek benim için büyük bir onur ve mutluluktur. Göreve ilk gün geldiğimizde verdiğimiz sözün arkasındayız. Günü kurtarmak için değil geleceğimiz için ayaklarımız yere basan mantığı ile çalışıyoruz. Kulübümüz her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Gençlere yatırım yapmaya ve onlarla beraber mutlu olmaya devam edeceğiz diyerek çıktığımız bu yolda tüm branşlarımızda yerel ve ulusal olarak büyük başarılar gelmeye başlamıştır. Emek veren tüm sporcularımıza, velilerimize, antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum. Bizler sadece sporcu yetiştirmiyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda onun ilke ve inkılapları ışığında iyi bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz.

Göreve geldiğimiz ilk günden buyana her zaman yanımızda olan, altyapı çalışmalarımızda ve tesisleşmemize öncülük eden belediye başkanımız Mehmet Oktay ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Bu güzel gecede her zaman olduğu gibi kulübümüz için elini taşın altına koyan Hüseyin Durmaz ve ailesine, yönetim kurulu üyelerimize, kulüp çalışanlarımıza, bu yolda bana destek olan aileme ve vefakar büyük taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu kulübe hizmet etmek bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı en yukardan vermekte bizim görevimizdir. Kulübümüze başkan, yönetici, sporcu ve taraftar olarak hizmet etmiş eklini taşın altına koymuş ama bugün aramızda olmayan tüm büyüklerimi ve kardeşlerimi rahmet ve saygıyla anıyorum.  Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız bu günlerde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, özlem ve minnetle anıyorum. Yaşasın cumhuriyet” dedi.

Belediyeden Takıma Otobüs

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Yaylalı ve yönetimine böyle bir gece organize ettikleri için teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarının Marmaris’te çeşitli etkinliklere kutlanacağını söyledi. Başkan Oktay, “Bizler cumhuriyetimizin kazanımlarını bir kez daha hatırlatıp bu gururu ve coşkuyu hep birlikte yaşayacağız.

Seçimlere girmeden önce üzerinde ısrarla durduğumuz Marmarissporu yeniden canlandıracağız sözümüzü yerine getirmeye devam ediyoruz. Bizler hiçbir zaman gün hesabı yapmadık. Tamamen ayaklarımız yerde, çocuklarımızı ve gençlerimizi spora çekme misyonunu ve vizyonunu ortaya koyduk. Yaşadığımız olumsuzluklar yapmak istediklerimizi sekteye uğrattı. Ancak hiçbir zaman için koyduğumuz hedeflerden geri adım atmadık. Takımlarımız ilerleyen süreçte elbette büyük başarılara imza atacaklar. Bunun yanında gençlerimizi sporun verdiği disiplinle birlikte başarılara taşımak istiyoruz. Bunun yanında tesisleşme anlamında yapacağımız adımlar geliyor diyerek Marmaris Belediyesi adına Marmaris Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübüne takımların transfer işlemlerinde kullanılabilmesi için otobüs hediye etti. Konuşmanın ardından Marmaris Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Yaylalı, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Daha sonra kulübün en yaşlı üyesine ve desteklerinden dolayı Hüseyin Durmaz’a plaket verildi.  Plaket törenin ardından Marmaris Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oyuncularının cumhuriyetimizin 100. Yılına özel giyeceği formalar tanıtıldı. Ardından cumhuriyetin 100. Yılına özel pastayı Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Karabulut, Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hasan Yaylalı ve yönetimi hep birlikte kesti” ifadelerini kullandı.

Zehra Bebeğe Bağış

Gecenin sonunda Marmaris Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Mehmet Emin’in giydiği forma, Mehmet Emin’in ailesine ve Marmarisli SMA hastası Zehra bebeğe destek amaçlı açık arttırmaya çıkarıldı. Açık arttırma sonucu Mehmet Emin’in forması 160 bin TL’ye satıldı. Mehmet Emin’in abisi ise açık arttırmadan kendilerine düşen payı da Zehra bebeğe bağışladı.  Gece canlı müzik eşliğinde devam etti.

 

mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
mask
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141