MAGİAD’dan İlçe Tarım Müdürü Necmettin Kaya’ya Ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği (MAGİAD), protokol ziyaretleri kapsamında Marmaris İlçe Tarım Müdürü Necmettin Kaya’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, MAGİAD Başkanı Faik Caner Torunoğulları ve dernek üyeleri hazır bulundu. Görüşmede, bölgenin tarım politikaları, kamu-özel sektör iş birlikleri ve sürdürülebilir tarım projeleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Torunoğulları, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Bölgemizin tarımsal kalkınması için atılabilecek adımları değerlendirdik. İlçe Tarım Müdürümüz Sayın Necmettin Kaya’ya misafirperverliği ve yapıcı yaklaşımı için teşekkür ediyoruz,” dedi.
Ziyaret sonunda, gelecekte yapılabilecek ortak projeler ve iş birliği alanlarında çalışmaların devam edeceği ifade edildi.
Güncel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.