Lider Marmaris’ten Taraftara Çağrı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta 32 puanla zirvede yer alan Marmaris Yat Marina FK, 18. hafta mücadelesinde sahasında Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

1 Mart 2026 Pazar günü saat 14.00’te Marmaris Şehir Stadı’nda oynanacak kritik mücadele öncesinde siyah-beyazlı ekip hazırlıklarını Erkan Işıksal Spor Tesisleri Bilgin Özkaynak Halı Sahası’nda sürdürüyor. Teknik heyet gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda fiziksel dayanıklılık çalışmaları, taktik varyasyonlar ve duran top organizasyonları üzerinde yoğun şekilde duruluyor.

Teknik Direktör Serkan Söğüt, zirve yarışında her maçın final niteliği taşıdığını belirterek, oyuncularının motivasyonundan memnun olduğunu ifade etti. Söğüt, “Sezon başından bu yana büyük bir emek veriyoruz. Oyuncularımız sahada gereken mücadeleyi gösteriyor. Sahamızda oynayacağımız bu önemli karşılaşmada taraftarımızın desteği en büyük gücümüz olacak” dedi.

Tribünler Dolmalı
Kulüp yönetimi ve teknik heyet, Marmarisli sporseverlere de çağrıda bulundu. Liderlik yolunda kritik önem taşıyan Denizlispor karşılaşmasında tribünlerin dolmasının takıma moral ve motivasyon sağlayacağı vurgulandı.

Siyah-beyazlı camia, 90 dakika boyunca tribün desteğiyle sahadan üç puanla ayrılarak hem liderliğini korumayı hem de şampiyonluk yolunda önemli bir virajı kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Marmaris Yat Marina FK, taraftarının gücüyle bir kez daha kenetlenmeye hazırlanıyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.