Kütahya'da Kur'an-ı Kerim ziyafeti -Pazarlar'da dünya ve Türkiye birincisi hafızlar, vatandaşlara coşkulu bir gece yaşattı
KÜTAHYA Pazarlar ilçesinde, dünya ve Türkiye birincisi hafızlar, vatandaşlara Kur'an-ı Kerim ziyafeti sundu.
Belediye tarafından organize edilen etkinlikte, bu yıl Dünya Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma birincisi Hafız Yaşar Çuhadar, 2011 Türkiye Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma birincisi Hafız Faruk Yazar, 2011 Dünya Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma ikincisi Hafız Adem Bilir, 2010 Türkiye Ezan Okuma Yarışması birincisi Hafız Hasan Çakmak, 2007 Türkiye Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma birincisi Hafız Salih Akyüz ve Bursa Tuna Camisi İmam Hatibi ve Duahan Hafız Lütfi Taşçı ile Mevlithan Hafız Aziz Hardal Kur'an-ı Kerim'den ayetler okudu.
Yaklaşık 6 bin kişinin izlediği etkinlik, ilahiler ve Lütfi Taşcı'nın toplu duasıyla son buldu.
Geceye, AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, Pazarlar Müftüsü Mustafa Türköz, Simav Müftüsü Yakup Yüksel ve Simav İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Dursun Gülseren de katıldı.
Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül
Yayıncı: Hüseyin Doğru
Kaynak:AA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.