Kordon'da kaçak eklenti denetimi

Kordon'da kaçak eklenti denetimi
İZMİR Kordon'daki işletmelerin, işgaliye ödeyerek kullandıkları kaldırımda kaçak olarak yaptıkları eklentilere yönelik denetim yapıldı.

İZMİR Kordon'daki işletmelerin, işgaliye ödeyerek kullandıkları kaldırımda kaçak olarak yaptıkları eklentilere yönelik denetim yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Denetim Şube Müdürlüğü ekipleri, Kordon'daki işletmelerin, belediyeye işgaliye bedeli ödeyerek kullandıkları kaldırımda, kaçak eklenti yapılıp yapılmadığını kontrol etti.

İşletmelerin, kaldırımda izinli olarak yaptırılmış belirli büyüklükteki güneşliklerinin, araya konulan tentelerle birleştirildiğini tespit eden ekipler, bu eklentileri sökerek el koydu.

Yapılan denetimlerde ayrıca, kaldırımdaki oturma bölümlerinin, verilen izin dışında çiçeklik ve cam bölmelerle kapatıldığı belirlenerek, bu eklentilerin kaldırılması için işletmelere 1 hafta süre verildi.

Muhabir: Hüseyin Bağış

Yayıncı: Ufuk Kırabalı

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.