Kime hizmet ettiklerini herkes düşünmeli
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı tarafından İzmit'te bir otelde düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması" programında yaptığı konuşmada, Gezi Parkı olaylarına değindi.
Bozdağ, "Son günlerde yaşanan bir takım hadiselerle Türkiye Cumhuriyetinin ve Türk millerinin yurt dışındaki itibarına nasıl zarar verdiğini, birilerinin bir kez daha şapkalarını önüne koyup düşünmesi lazım. Kime hizmet ettiklerini, kime fayda sağlayıp, kime zarar verdiklerini bir kez daha herkesin düşünmesi lazım" ifadesini kullandı.
Türkiye'nin büyük bir devlet, Türkiye milletinin de büyük bir millet olduğuna vurgu yapan Bozdağ, bu devletin, bu milletin büyüklüğüne gölge düşürmek isteyen, dışarda ve içerde zarar vermek isteyen pek çok yapının olduğunu bildiklerini kaydetti.
Kaynak:AA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.