• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

"KAZANAN MARMARİS OLSUN"

KAZANAN MARMARİS OLSUN
AK Parti İlçe Başkanı Osman Ülgen, " Seçimi kazanan başkanınız Mehmet Oktay’a başarılar diliyoruz. Aslolan Marmaris'tir. Oy veren vermeyen her kesimin Oktay'a destek olmasını rica ediyorum. Bize muhalefet etme görevi verildi. Üzerimize düşen neyse yapmaya

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.  AK Parti İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Osman Ülgen, Ülke genelinde Cumhur İttifakı'nın başarılı olduğuna dikkat çekti. Ülgen, "Bu seçimde, Türkiye genelinde Cumhur İttifakı yine yüksek oy almasının mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımız bize vermiş olduğu güven takdire şayandır" dedi.  Ülgen, Muğla genelinde  2014 yerel seçimlerine göre daha başarılı olduğunu kaydederek, 3 olan ilçe belediyesini 7'ye çıkardıklarını belirti.

"SERKAN YAZICI'YA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Marmaris'te çok güzel bir seçim kapmayası yürüttüklerine değinen Ülgen, "Marmaris’te bizim açımızdan çok güzel bir seçim kampanyası oldu. Adayımız tüm Marmaris’i kucakladı. Sonuçta Marmaris tercihini bu yönde yaptı. Gönül isterdi ki Marmaris’e hizmet edebilelim.  Marmaris’in ismini seçim sürecinde ismini Türkiye’ye duyurduk. Serkan Yazıcı'ya teşekkür ediyorum. Çok büyük çalışma örneği gösterdi. Bizleri motive etti, enerjisi inanılmazdı. Serkan başkan güzel bir sinerji yakalamıştı. Belediye başkanlığı için büyük bir fırsatı kaçırdığımıza inanıyorum. Mahallelerde gayet başarılıydık. Arkadaşlarımız olağanüstü gayretiyle oldu. Seçim sonucu bizleri üzdü.  Sonuçları irdeleyeceğiz" diye konuştu.

"PROJELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Ülgen konuşmasına şöyle devam etti:  "Bu süreçte yönetim kurulu gençlik ve kadın kolları ve Marmaris hakkına şükranlarımı sunuyorum. Oktay’a oy vermeyen kesime de destek vermelerini istiyorum. Oktay’a her kesimin destek vermesini rica ediyorum. Bize muhalefet görevi verildi. Değerli meclis üyelerimizle birlikte,  vaatlerin takip edip, hatırlatacağız, takipçisi olacağız" Marmaris Belediye Başkanı seçilen CHP'nin adayı Mehmet Oktay'a başarılar dileyen Ülgen, "Seçimi kazanan başkanınız Mehmet Oktay’a başarılar diliyoruz. Aslolan Marmaris'tir. Bize düşen neyse yapmaya hazırız. Kazanan Marmaris olsun" dedi.

ÜNLÜ'YE ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ

Seçim süresince Marmaris'te gayet olumlu bir hava yaşandığına değinen Osman Ülgen, bu ortamın devam etmesi için, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Atatürk İlkokulu 1179 numaralı sandıkta tutanakların erken imzalatılmasıyla ilgili yaşanan olayla ilgili eski CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü'den şikayetini geri çekeceğini belirtti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141