Kayseri'deki trafik kazası

Kayseri'deki trafik kazası
Niğde Üniversitesi Rektörü Görür, trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencilerinden Ece Nur Kılıç'ın Kütahya'nın Simav ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Niğde Üniversitesi Rektörü Adnan Görür, Kayseri'deki trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencilerinden Ece Nur Kılıç'ın Kütahya'nın Simav ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Görür, aileye başsağlığı dileğinde bulunarak, Simav'a gelmeden önce kazada hayatını kaybeden 6 öğrencinin daha ailelerini evinde ziyaret ederek, taziye de bulunduğunu söyledi.

Kütahya'ya gelmeden önce Konya'nın Ereğli ilçesindeki öğrencilerin de ailesini ziyaret ettiğini belirten Görür, gencecik insanları kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi.

Görür'e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Alp da eşlik etti.

Erciyes Kayak Merkezi'nden dönen Niğde Üniversitesi öğrencilerini taşıyan midibüs, 21 Aralık'ta Hacılar ilçesi Erenler Caddesi'nde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bir evin duvarına çarpmış, arkadan gelen bir minibüs de yaralılar ile onlara müdahale eden sağlık görevlileri ve vatandaşlara çarpmıştı. Kazada, 11 kişi ölmüş, 31 kişi yaralanmıştı.

Muhabir: Zekeriya TÜRKEL
Yayınlayan: Mürsel Çetin

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.