• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Kayabaş, “Spora gereken desteği vereceğimize söz veriyoruz”

Kayabaş, “Spora gereken desteği vereceğimize söz veriyoruz”
Fethiye’deki 14 amatör spor kulübünü bir çatıda toplayan Fethiye Kulüpler Birliği yöneticileri ve üyeleri Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’ı, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret ettiler.

Amatör ve profesyonel tüm spor branşlarının ele alındığı toplantı sohbet havasında gerçekleştirildi.

 

Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Kulüpler Birliği Başkanı Efdal Berk ve 14 amatör spor kulübünün yöneticilerinin yer aldığı organizasyondaCumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları da hazır bulundu. Kulüp temsilcileri taleplerini bire bir Cumhur İttifakı Adayı Muhittin Kayabaş’a iletirken, Kulüpler Birliği Başkanı Berk bu konuda hazırladığı raporu takdim etti. Kayabaş, amatör ve profesyonel tüm spor branşlarına gereken desteğin verileceğinin sözünü verdi.

 

Toplantıda ilk olarak konuşan Fethiye Kulüpler Birliği Başkanı Efdal Berk, “Belediye bünyesinde spor kulüplerinin sorunları ile ilgilenecek bir temsilci istiyoruz. Bunun yanında kendimize ait bir büromuz yok, bu konuda da sizden bir talebimiz olacak. Kulüplerimizin hepsinde maddi sıkıntılar var. Fethiye’de 14 amatör spor kulübünde 789 sporcu yer alıyor. Büyükşehir belediyesinden de spora beklediğimiz desteği alamadık” dedi.

 

Daha sonra söz alan Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Beşkaza Spor Salonu’nun yanında 80 dönüm daha arazi var. Buraya gereken tesislerin yapımını sağlarsak, Fethiyespor’a ve Türk sporuna büyük katkısı olur. Hükümet desteği ile önümüzün açılacağına inanıyorum. Ayrıca kendim de kulüp başkanıyım. 13 engelli voleybol takımından birisi Fethiye’de. Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, kendi dalında süper ligde mücadele etmektedir. Bakanımızdan Fethiye’ye olimpik bir havuz yapımı için söz aldık. Öte yandan 2022 Avrupa Gençler Futbol Şampiyonası ülkemizde yapılacak. Fethiye’nin bu organizasyonu düzenlemesi için bir rapor hazırladım. Türkiye’den 5 bölge bu şampiyonayı almak için yarışıyor” dedi.

 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş yaptığı açıklamada, “Fethiyespor başta olmak üzere amatör ve profesyonel tüm takımlarımızın sorunları ile yakından ilgileneceğiz. İlçemizdeki 7 sahanın bakımı, forma ihtiyaçları ve sponsor desteği konusunda elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Çatalarık Sosyal Tesisleri yanında kuracağımız sağlık ocağına 2 doktorun ataması yapıldı. Burayı sporcu sağlığı merkezi olarak kullanabiliriz” ifadelerini kullandı.

 

Açıklamasını sürdüren Kayabaş, “Amatör spora destek ile Fethiyespor’a çağ atlatırız. Profesyonel ve milli sporcuların yetişmesine öncülük edeceğiz. İlçeler arası taşıma işlemi tamamen bize ait olacak. Burada hepimizin ortak amacı gençlerimizi spora yönlendirmek; obezite ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Fethiye’den yetişen sporcu kardeşlerimizin olimpiyatlarda yer almasını ana hedefimiz. Tüm spor kulübü yöneticilerine gençlerimize sahip çıktığı için teşekkür ediyorum” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141