• BIST 9578.83
  • Altın 2476.153
  • Dolar 32.4882
  • Euro 34.5801
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Aydın 30 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Kayabaş, “Hizmetlerimizle Fethiye’yi ayağa kaldıracağız”

Kayabaş, “Hizmetlerimizle Fethiye’yi ayağa kaldıracağız”
Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş seçim çalışmaları için gittiği her yerde vatandaşlardan büyük sevgi ve destek görüyor.

Cami, Ölüdeniz ve Yanıklar mahallelerinde halkın yoğun katılımı ile gerçekleşen miting programlarında halka seslenen Kayabaş, gönül belediyeciliği ile herkesi kucaklayacaklarını bildirdi.

 

Gittiği mahallelerde büyük bir coşku ile karşılanan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş; konuşmalarında Cami, Ölüdeniz ile Yanıklar mahallelerinin sorunlarına değindi ve bunların kısa sürede çözüleceğinin sözünü verdi. Program öncesi ve sonrasında vatandaşlarla sohbet eden Kayabaş, tüm bölgelere eşit hizmet verileceğinin altını çizdi.

 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş konuşmasında, “Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi adayları olarak sizin hizmetkarınız olmak için göreve talip olduk. Fethiye’nin şehir girişlerini bir turizm merkezine yakışır hale getireceğiz. Peyzaj düzenlemeleri ile Fethiye’mize gelen misafirlerimiz, güzel ve büyük bir şehre geldiğinin farkına varacaklar. Ardından körfezimizin temizliğini gerçekleştireceğiz. Körfezimiz bizim olmazsa olmazımız, nazar boncuğumuz. Bunu korumak zorundayız. Onun için biz körfez temizliği ile işe başlamak istiyoruz. Burada canlıların yaşamını sürdürebilmesi, kokudan kurtulması ve denize girilebilecek bir hale getireceğiz” dedi.

 

Fethiye nüfusunun her yıl yüzde 15 arttığını kaydeden Kayabaş, “Fethiye Devlet Hastanesi geçtiğimiz yıllarda özel hastanelerden daha iyi bir konumdaydı. Fakat nüfus artışına bağlı olarak artık hastanemiz yetersiz hale geldi. Buna geçici çözüm olarak ek hizmet binası için Sağlık Bakanlığı’ndan onay aldık. Seçimden önce çalışmalara başlanacak. 1200 metrekarelik bir ek hizmet binası hizmete kazandırılacak. Bu şekilde acil servis biraz rahatlamış olacak. Öte yandan göreve geldiğimiz zaman Değirmenbaşı Mevkii’nde büyük hastane projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başlayacağız. Böylelikle gençlerimize istihdam olanağı da sağlamış olacağız” dedi.

 

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Büyük projelerimizin hayata geçirilmesi ile binlerce gencimize iş imkanı sağlayacağız. Otopark sorunu Fethiye’nin kanayan yarasıdır. Konumuna göre katlı veya yeraltı otoparklar projelerimiz ile bunu ortadan kaldıracağız. Semt pazarlarını modern bir hale getireceğiz. Üzeri açılıp kapanabilir, içinde dinleme yerlerinin bulunduğu semt pazarları hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda alışveriş yapmasını sağlayacak. Çocuk parklarımızın sayısını arttıracağız ve mahallelerimize sosyal tesisler kuracağız. Vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin rahatça denize girebilmesi için halk plajları oluşturacağız. Tarımsal üretime önem vereceğiz. Organik tarım projelerimiz ile halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Alternatif ve tıbbi aromatik ürünlerin üretimini yapacağız. Üretim yapmaya iklimimiz müsait, topraklarımız verimli… Üretici ve tüketiciyi düşünerek Tarım ve Orman Bakanlığı ile projeler geliştireceğiz. Şimdiden çalışmalarımıza başladık. Fethiye’de bütün amatör branşlarına gereken desteği vereceğiz. Fethiyespor’a da kalıcı gelirler sağlayacağız ve hak ettiği yere gelmesini sağlayacağız” dedi.

 

“Şu zamana kadar yapılanlara ve bunların yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyen Kayabaş, “Fakat biz daha fazlasını yapmaya talibiz. TOKİ projemiz ile dar gelirli vatandaşlarımızın ev sahibi olmasını sağlayacağız. Turizme yönelik çalışmalarımız ile misafir sayımız artacak ve ekonomimize artı değer katacağız. Mutlu ve yaşanabilir bir Fethiye için ekibimizle aralıksız çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız verdiğimiz sözlerin arkasında duracağını ve Fethiye’yi Ege ve Akdeniz’in incisi yapacağını söyledi. Bunun için önce siz bizlere destek olacaksınız, bizler de hizmetlerimiz ile Fethiye’yi ayağa kaldıracağız ve örnek bir şehir haline getireceğiz” dedi.

 

 

 

  

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141