• BIST 9773.97
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Kayabaş, “Fethiye örnek bir şehir olacak”

Kayabaş, “Fethiye örnek bir şehir olacak”
Fethiye’nin hizmetlerle buluşması adına Cumhur İttifakı’na destek isteyen Kayabaş, büyük projelerle Fethiye’nin her anlamda örnek bir şehir olacağını söyledi.

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, seçim çalışmaları kapsamında Kesikkapı ve Bozyer mahallelerinde miting programları gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu organizasyonlarda Kayabaş’a yoğun bir sevgi vardı. Mahalle mitingleri programı kapsamında Kesikkapı ve Bozyer mahalleleri halkı ile kucaklaşan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, büyük bir teveccüh ile karşılandı. Fethiye’nin mega kent olması yolunda projelerini anlatan Kayabaş, her mahalleye eşit hizmet verileceğinin sözünü verdi. Fethiye’nin sorunlarını gönül belediyeciliği ile çözeceklerini ifade eden Cumhur İttifakı adayı, mahalle sakinlerine destekleri için teşekkür etti.

 

Alkışlar eşliğinde sahneye gelen Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Fethiye için şu zamana kadar yapılanlara ve bunlarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Fakat biz daha fazlasını yapmaya talibiz. Öncelikle şehir girişlerimizi Fethiye’ye yakışır hale getireceğiz. 250 milyon TL tutarındaki Fethiye Körfezi’nin temizliği için Bakanımızdan destek sözünü aldık. Dar gelirli vatandaşlarımızın ev sahibi olabilmesi adına TOKİ projesine kayıtlar başladı. Fethiye Devlet Hastanesi artık yetersiz kalıyor. Ek hizmet binası çalışmamız ile acili rahatlatacağız. Bunun yanında Değirmenbaşı’nda yaptıracak olduğumuz; büyüyen ve gelişen Fethiye’nin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek tam teşekküllü bölge hastanemizin de takipçisi olacağız” dedi.

 

Kruvaziyer iskele, kongre turizmi, ekolojik turizm ve antik tiyatro restorasyonu projeleri ile turizme artı değer katacaklarını kaydeden Kayabaş, “Böylelikle gençlerimize istihdam olanağı da sağlamış olacağız. Fethiye Üniversitesi için yerimiz hazır. Buraya alanında isim yapmış profesörleri davet edeceğiz. Böylelikle üniversite şehri olma yolunda önemli bir adım atmış olacağız. Fethiyespor’umuza kalıcı gelir getiren tesisler kuracağız. Yönetimini anonim şirkete çevireceğiz, kimsenin tekelinde olmayacak. Gereken destekleri sağlayıp, temsilcimizi Süper Lig’e çıkaracağız. Çocuklarımızı unutmadık. Onlar bizim geleceğimiz. Her mahalleye bir çocuk parkı yapacağız. Eğer var ise buradaki oyuncukların sayısını arttıracağız ve gerekiyorsa iyileştirme yapacağız. Mahallelerimizde kuracağımız sosyal tesislerde hem birçok etkinlik yapılabilecek hem de vatandaşlarımız kitaplarını okuyabilecek” dedi.

 

Kayabaş konuşmasının son bölümünde Kesikkapı ve Bozyer mahallelerinin sorunlarına değindi. Kesikkapı’da kendisine yöneltilen bir talep üzerine Kayabaş, “Çocuklarımızın parklarda güvenli bir şekilde oynayabilmesi için güvenlik kameraları yerleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141