• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Kayabaş, “Çam balımız marka olacak”

Kayabaş, “Çam balımız marka olacak”
Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş seçim çalışmaları kapsamında İnlice, Gökçeovacık ve Karacaören mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Ziyaret ettiği mahallelerde büyük bir ilgiyle karşılanan Kayabaş, gönül belediyeciliği anlayışıyla her bölgeye eşit hizmet verileceğinin sözünü verdi.

 

Üç mahallede gerçekleştirilen organizasyonlara yoğun bir katılım oldu. Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, toplantılara katılım sağlayan mahalle sakinlerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. İlk olarak İnlice Mahallesi’nde bir toplantı gerçekleştiren Kayabaş ardından Gökçeovacık ve Karacaören mahallelerinde halka projelerini anlattı, dertlerini dinledi.

mahalle-toplantilari-1.jpg

Konuşmasında üç mahallenin de sorunlarına değinen AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, bunların en kısa sürede çözüleceğinin sözünü verdi. İnlice, Gökçeovacık ve Karacaören mahallelerinde halka hitap eden Kayabaş, “Fethiye’nin sorunları iyice birikti. Şu zamana kadar yapılanlara teşekkür ediyoruz. Fakat biz daha fazlasını yapmaya talibiz. Bizler biliyoruz ki İnlice-Fethiye girişine bağlantı yolu ile Gökçeovacık ve Karacaören mahallelerinin çevre yoluna üst geçit ve kavşaklar yapılması halkımızın en büyük beklentisidir. Bir bölgenin en büyük medeniyet göstergesi ulaşımıdır. İnlice Halk Plajı’nın daha kullanılabilir ve daha temiz bir hale gelmesini sağlayacağız” dedi.

 

Her geçen yıl Fethiye’nin nüfusunun arttığına değinen Kayabaş, “Altyapımızı ve trafiğe bağlı olarak otopark sorunumuzu en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. İmar planı revizyonu ile ara yollar yapacağız. Böylelikle trafiği rahatlatmış olacağız. Projelerimiz arasında bulunan; konumuna göre katlı ve yeraltı otoparklarımızla da park sorununu ortadan kaldırmış olacağız. Göcek’teki spor tesislerini iyileştirerek; İnlice, Gökçeovacık ve Karacaören’deki gençlerimizi spora özendireceğiz. Bunları gerçekleştirmek ve tüm mahallelerimize eşit hizmet götürmek bizim boynumuzun borcudur. Sizlerin desteği ile Fethiye Belediyesi’ni kazanacağımıza inanıyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

 

Gökçeovacık ve Karacaören’de gerçekleştirilecek organik bal üretimi ve ekolojik turizm projelerine de değinen Kayabaş, “Çam balı üretimi konusunda hazırladığımız proje ile Gökçeovacık, Karacaören ve Faralya mahallelerimize ekonomik değer sağlayacağız. Ürettiğimiz balları yurtdışına ihraç edeceğiz. Ayrıca kuracağımız reyonlarda turistlere bunun satışını sağlayacağız. Tur operatörleri ile görüşüp, en kaliteli çam balının buralarda olduğunu ifade edeceğiz. Öte yandan buranın doğal güzelliğini de dünyaya tanıtmış olacağız. Hedefimiz turizmi 12 aya yaymak. Fethiye’de ekolojik turizme ilgi duyan turistleri bölgemize getirip, halkımızın gelir elde etmesini sağlayacağız” dedi.

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141