• BIST 9530.47
  • Altın 2478.065
  • Dolar 32.44
  • Euro 34.7168
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

KARGI MAHALLESİ KAYABAŞ'I BAĞRINA BASTI

KARGI MAHALLESİ  KAYABAŞI BAĞRINA BASTI
Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş seçim çalışmaları kapsamında Kargı Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaştı.

. Yoğun bir katılımın olduğu mitingde Kayabaş’a yoğun bir sevgi ve destek vardı. Seçim çalışmalarını ve projelerini anlatan Kayabaş,  meydanı dolduran coşkulu kalabalığa teveccühlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

 

Kargı Mahallesi Meydanı’nda gerçekleşen organizasyonda ilk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı söylendi. Daha sonra AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Cengiz Çay selamlama konuşması yaptılar. Eser ve Çay konuşmalarında Cumhur İttifakı’nın önemini anlatarak, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’a destek istediler.

 

Daha sonra alkışlar eşliğinde sahneye çıkan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Hepinizin gözlerindeki ışıltıdan, gönlünüzden gönlümüze akan o sevgi pınarından 31 Mart’ın müjdesini görüyorum. Kapısı açık gönül belediyeciliği ile Fethiye’yi hep birlikte yöneteceğiz. Sizler bu seçimlerde bizi destekleyeceksiniz bizler de Fethiye’ye hizmetleri yağmur gibi yağdıracağız. Tüm mahallelerimizde olduğu gibi Kargı’da muhtarlarımız, azalarımız ve halkımızla birlikte yapılacak projelerde fikir alışverişi yapacağız. Sizlerin istemediği hiçbir çalışma yapılmayacak” dedi.

 

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “İmar revizyonu ile işe başlayacağız. Göcek’ten Yakacık’a, Ölüdeniz’den Nif’e kadar uzanan bir sorun. Bu proje olmazsa olmazımız olacak. Bu çalışma olmazsa vatandaşlarımız ne tapusuna kavuşabilecek ne ev yaptırabilecek, ne de tarım arazilerini koruyabilecek. Uzmanları buraya davet edeceğiz, onların görüşlerini alarak bu sorunu ortadan kaldıracağız. Şehir girişlerimizi Fethiye’ye yakışır hale getireceğiz. Körfezimizi temizlediğimiz zaman hem canlılar kurtulacak hem de burayı yüzebilir bir hale getireceğiz. Hemen arkasından kruvaziyer gemi limanı ve diğer büyük projelerimiz ile turizmimize, ekonomimize ve istihdama artı değer sağlayacağız. Konumuna göre yeraltı ve katlı otoparklarla şehir içindeki park sorununu; alt geçitler, üst geçitler, kavşaklar ve ara yollar ile trafik sorununu ortadan kaldıracağız. Kanalizasyon ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bakım gereken yollarımıza parke çalışması veya sıcak asfalt yapacağız.  Fethiye Üniversitesi’ni kurup, Fethiyespor’a gereken desteği verip; marka değerimizi arttıracağız. Amatör spor kulüplerine destek sağlayıp, ülkemizi ve Fethiye’yi temsil edecek sporcuların yetişmesine öncülük edeceğiz” dedi.

 

Kayabaş konuşmasının son bölümünde, “Her mahalleye çocuk parkları yapacağız. Varsa imkanlarını ve oyuncaklarını arttıracağız. Bunun yanında kuracağımız sosyal tesislerde vatandaşlarımız kitap okuyup, dinlenme fırsatı yakalayacak. Düzenleyeceğimiz festivallerde Anadolu ve Yörük kültürünü tanıtacağız. Dar gelirli vatandaşlarımızı TOKİ ile tanıştırıp, onları ev sahibi yapacağız. Halk plajları ile vatandaşlarımız ücretsiz denize girebilecek. Devlet hastanemiz artık yetersiz kalıyor. Bunun için ek hizmet binasının iznini aldık. Yapım çalışmalarına en kısa sürede başlanacak. Esas müjdemiz Değirmenbaşı’na yapılacak olan bölge hastanesi projemiz… Göreve geldikten sonra bu hastanemizi halkımızın hizmetine kazandıracağız” dedi.

 

  

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141