Karacan Belediye Başkan Adaylığı İçin kolları sıvadı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Ak Parti Marmaris Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karacan'ın “Ya Belediye Başkan adayı olurum, yada giderim” şeklinde ki tutumundan dolayı, bugünlerde istifa ederek başka bir partiden belediye başkan adayı olmak için kolları sıvamaya başlayabilir.
Dün Ak Parti Marmaris İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Bilgin partideki görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiği açıklamıştı. Bilgin Marmaris Ticaret Odası Başkan adayı olmak istemiş, partisinden ve iş dünyasından yeterlilik alamamıştı.
Ak Parti Marmaris Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karacan'ın “Ya Belediye Başkan adayı olurum, yada giderim” şeklinde ki tutumundan dolayı, bugünlerde istifa ederek başka bir partiden belediye başkan adayı olmak için kolları sıvamaya başlayabilir. (ayrıntılar gelecek)
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.