• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Kadem Mete Milas'ta seçim çalışmalarına devam etti

Kadem Mete Milas'ta seçim çalışmalarına devam etti
Danişment ve İkiztaş Mahallesi’nde Türk bayrakları ve çiçeklerle karşılandı

 Çomakdağ Mahallesi’nde yangında eşini ve oğlunu kaybeden Ali Dağdelen’e taziye ziyaretinde bulunup meydanda siyasi konuşma yapmadı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Muğla’nın Milas ilçesinde 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam etti.

Mete, Milas Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde esnaf, mahalle ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Selimiye Mahallesi’nde seçim ofisinde partililerle bir araya gelen Mete, çalışmalarının son haftasında büyük bir gayretle devam ettiklerini ve Fethiye’de Genel Başkan Yardımcıları Binali Yıldırım’ın yapacağı miting için hazırlıklarının tamamlandığını ve miting saatini heyecanla beklediklerini söyledi.

Mete, Selimiye’de esnaf ziyaretleri yapıp hayırlı işler diledi, kahvehanelerde vatandaşların çay ikramını geri çevirmeyip onlarla hasbihal etti.

Danişment Mahallesi’nde Türk bayrakları ve çiçeklerle karşılanan Mete, vatandaşlarla hasbihal etti tek tek tokalaştı.

Vatandaşların yöresel ikramlarda bulunduğu Mete, seçimlerde vatandaşların oy verirken iki kez düşünmesi gerektiğini çocuklarının geleceği ve ülkenin bekası için oy vermelerini istedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’de vatandaşlara siyasi bir bayrak değişimi yaşadıklarını kendilerine nasıl destek oldularsa Kadem Mete’ye de aynı şekilde destek olmalarını talep etti.

Mete, Çomakdağ Mahallesi’nde yangında eşini ve oğlunu kaybeden Ali Dağdelen’e taziye ziyaretinde bulundu.

Mahalle meydanında halk buluşmasında vatandaşlara hitap eden Mete, Çomakdağ’ın acılı günler yaşadığını yangından hayatını kaybeden ve acısı bulunan aile bulunduğundan dolayı siyasi bir konuşma yapmayacağını ve acılarının kendi acısı saydığını kaydetti.

Mete, İkiztaş Mahallesi’nde de ilgi ve yöresel kıyafetli kadınlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Türk bayraklarıyla donatılmış mahalle meydanında vatandaşlara hitap eden Mete, A.B.D, Yunanistan, Ermenistan, AB ülkeleri, küresel güçler ve terör örgütlerinin Türkiye’yi ve milleti çok düşünüp sevdiği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gitmesini istemediğini onların değil milletin karar vereceğini kaydetti.

Mahallede yatalak hasta Hatice Çakır’a tekerlekli sandalye hediye eden Mete, ailenin diğer engelli bireyinin de sağlık sorunlarıyla yakından ilgilendi.

Mete’ye seçim çalışmasında, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Milas AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Osman Pala, Fahrettin Acar, AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayları Yusuf Esen, Levent Akyer, Kadın Kolları Başkanı Öznur Kırova, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kalay ve teşkilat mensupları eşlik etti.

HABERİN VİDEOSU...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141