İzmir'de silahlı yaralama -Bayraklı ilçesinde bir barda çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

İzmir'de silahlı yaralama     -Bayraklı ilçesinde bir barda çıkan silahlı      kavgada 3 kişi yaralandı
İZMİR Bayraklı ilçesinde bir barda çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

İZMİR Bayraklı ilçesinde bir barda çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, 1644 Sokak'ta faaliyet gösteren bir bardaki müşterilerden bir grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirlenemeyen bir müşteri iş yerinde silahla rast gele ateş açtı ve kaçtı.

İş yeri sahibi Muharrem Çetinkaya (57), müşteri Osman Saklıca (38) ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir kadın vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Yaralılardan Çetinkaya ve Saklıca, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, kadın ise özel bir hastanesinde tedavi altına alındı. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Çetinkaya ameliyata alınırken, diğer yaralı Saklıca, Tepecek Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Çetinkaya ve Saklıcanın durumunun ağır olduğu, kadının ise iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Muhabir: Şafak Yel

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.