İzmir'de 3 polis açığa alındı

İzmir'de 3 polis açığa alındı
İzmir'de, bir eylemcinin saçından çekerken ve yanındakilere copla müdahale ederken görüntüleri televizyonda yayınlanan 3 polis açığa alındı.

Taksim Gezi Parkı odaklı gelişmeler üzerine İzmir'de düzenlenen eylemlerde, genç bir kızın saçından çektikleri, çevresindekilere de copla müdahale ettikleri anın görüntüleri televizyonda yayınlanan 3 polismemuru açığa alındı.

Alınan bilgiye göre, İzmir'deki eylemlerde polisin tutumuyla ilgili tepkiler üzerine İçişleri Bakanlığı'ndan müfettişler inceleme başlattı. 

Müfettişler, televizyonlarda yayınlanan, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 polis memurunun, Gündoğdu Meydanı çevresinde genç bir kızın saçından çekmesi ve çevresinde bulunanlara müdahale etmesi görüntülerini de inceledi.

Müfettişlerin raporu üzerine, kimlikleri belirlenen 3 polismemurunun açığa alındığı öğrenildi. 

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.