İzmir'de hırsızlık iddiası

İzmir'de hırsızlık iddiası
Konak ilçesinde bir iş yerinden sadaka kumbarası ve 3 fotoğraf makinesinin çalındığı iddia edildi

Konak ilçesinde bir iş yerinden sadaka kumbarası ve 3 fotoğraf makinesinin çalındığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Anafartalar Caddesi'nde faaliyet gösteren fotoğraf stüdyosuna giren ve kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler içeride bulunan sadaka kumbarasını kırıp içindeki 200 TL'yi ve dolapta bulunan 3 fotoğraf makinasını alarak kaçtı.

İş yerine geldiğinde kapının açık olduğunu fark eden Hakan Yuca, durumu polise bildirdi. Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İş yeri sahibi Hakan Yuca, olayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahipleri için topladıkları paranın çalınmasına üzüldüğünü belirterek, zanlıların en kısa sürede yakalanmasını istediklerini söyledi.

Muhabir: Mustafa Yıldırım
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.